Α.Π.Σ. Ατρόμητος Αθηνών: Ο 16χρονος Χρήστος Αλεξίου στην Ιντερ!

Με ανακοίνωσή του ο ερασιτέχνης Ατρόμητος, γνωστοποίησε τη οριστικοποίηση της μεταγραφής του 16χρονου Χρήστου Αλεξίου στην Ίντερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με πολύ μεγάλη χαρά η «οικογένεια» του Α.Π.Σ. Ατρόμητος Αθηνών υποδέχθηκε την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Χρήστου Αλεξίου στη φημισμένη Ίντερ.

Ενός ποδοσφαιριστή που ήρθε στην Ακαδημία μας πριν από τρία χρόνια και με σκληρή δουλειά είδε τους κόπους τους να ανταμείβονται.

Γεννημένος το 2005, ο Χρήστος Αλεξίου αγωνίζεται στη θέση του αριστερού κεντρικού αμυντικού και πρώτος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Κ14 της ακαδημίας μας, ξεχωρίζοντας με το απαράμιλλο ταλέντο και τις ηγετικές του ικανότητες.

Μεταπήδησε στην Κ15 και την περσινή χρονιά έκανε απευθείας το άλμα στην Κ17 της οποίας αποτέλεσε βασικό στέλεχος.

Φέτος ξεκίνησε προετοιμασία με την Κ19 μέχρι που προέκυψε το ενδιαφέρον και η τελική συμφωνία με την Ίντερ κατόπιν άψογης συνεργασίας της σπουδαίας ιταλικής ομάδας με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιάννη Αγγελόπουλο και τον Τεχνικό Διευθυντή Υποδομών Γιώργο Κορακάκη.

Ο Χρήστος αναχωρεί τη Δευτέρα με προορισμό το Μιλάνο για την εγκατάσταση του στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ και την έναρξη της προετοιμασίας.

Το διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π. Σ. Ατρόμητος, ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας Θανάσης Κασπίρης και ο Τεχνικός Διευθυντής Μάρκος Δήμος με πρόδηλη την ικανοποίηση τους εύχονται στον Χρήστο, το δικό τους παιδί, καλή επιτυχία, με υγεία και υπομονή και να τον καμαρώσουμε σύντομα και στην Α’ Ομάδα της Ίντερ Μιλάνου!”

Σχόλια