ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η επίσκεψη ενός Πρωταθλητή της Κ-20 στην Κ-9!

Έναν ξεχωριστό… καλεσμένο είχαν τα παιδιά της Κ-9 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Τρίτης στο Ρέντη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κώστα Σοφιανού έπαιξαν μπάλα μαζί με τον άσο της Κ-20 Αντώνη Βατουσιάδη και το ευχαριστήθηκαν.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος στους Νέους (2015, 2016) και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αφού τελείωσε την προπόνηση του με την Κ-20 άρχισε να βλέπει την προπόνηση της Κ-9 και τα παιδιά τον κάλεσαν να παίξει μαζί τους διπλό!

Ο 20χρόνος αμυντικός ο οποίος δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά, λόγω ηλικίας, στην Ακαδημία, έδειξε στα παιδιά πολλά μυστικά της θέσης του ενώ τα βοήθησε και να οργανώσουν επιθέσεις.

Οι άσοι της Κ-9 το χάρηκαν πάρα πολύ και έφυγαν «γεμάτοι» από το γήπεδο. Ειδικά σ’  αυτές τις ηλικίες το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και μέσα από αυτό μπαίνουν οι σωστές βάσεις για το μέλλον.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην διάρκεια της χρονιάς πολλά παιδιά από την Κ-20 που είναι 8 και 10 χρόνια στην Ακαδημία «συμμετείχαν» σε προπονήσεις μικρότερων τμημάτων της Ακαδημίας.

Επίσης κανείς δεν ξεχνάει τις … επισκέψεις των παικτών της Κ-20 στις προπονήσεις της Κ-15 πριν από τον Τελικό του Πρωταθλήματος Super League στα Γιάννινα τον οποίο και κέρδισε με 2-0 ο Ολυμπιακός.

Σχόλια