Συνεχίζει με Κορακάκη ο Ατρόμητος – Παρθενίου προς το παρόν στην Κ20

Αναζήτηση τεχνικού… τέλος για τον Ατρόμητο, η διοίκηση του οποίου αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον προπονητή της Κ20, Γιώργο Κορακάκη, να συνεχίσει στον πάγκο της πρώτης ομάδας.

Μετά την απομάκρυνση του Τραϊανού Δέλλα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Γιώργος Κορακάκης, προπονητής της ομάδας Νέων του Ατρομήτου, είχε αναλάβει προσωρινά καθήκοντα προπονητή μέχρι την εύρεση νέου.

Οι άνθρωποι της ομάδας μάλιστα, είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν πρόκειται να πάνε σε λύση από την Ελλάδα και πως ο νέος τεχνικός θα προερχόταν από το εξωτερικό.

Μοναδική εξαίρεση ωστόσο αποτελούσε ο Κορακάκης, στον οποίο αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία, μιας και υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και εμπιστοσύνη από πλευράς διοίκησης στις ικανότητές του.

Η διοίκηση είχε επαφές και αξιολόγησε περιπτώσεις τεχνικών -κυρίως από την Ιβηρική- όμως στο μεσοδιάστημα ο προπονητής της Κ20 έδειξε να κερδίζει το στοίχημα τόσο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης όπου οδήγησε τον Ατρόμητο στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, όσο και με το βαθμό στην Ξάνθη, αλλά και από την καθημερινή δουλειά του όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στο τιμόνι της πρώτης ομάδας. Πέραν των ανθρώπων του συλλόγου, ο Κορακάκης έχει καταφέρει να κερδίσει και τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου.

Έτσι λοιπόν η απόφαση που πάρθηκε είναι να σταματήσει η αναζήτηση νέου τεχνικού και να δοθεί… ολόκληρη ευκαιρία στον Γιώργο Κορακάκη να οδηγήσει ως πρώτος προπονητής την ομάδα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Προς το παρόν στην Κ20 συνεχίζει ως πρώτος προπονητής ο βοηθός του Γιώργου Κορακάκη, ο Κώστας Παρθενίου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις, μιας και η χρονική περίοδο ευνοεί, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος υποδομών.

Σχόλια