Υπεύθυνος στις ομάδες Κ20, Κ17 και στην Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕ Λάρισα, ο Απόστολος Λιβανός

Τo ρόλο του έμμισθου και υπεύθυνου στις ομάδες Κ20, Κ17 και στην ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς και βοηθός του τεχνικού διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση, αναλαμβάνει ο Απόστολος Λιβανός, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τους «βυσσινί» όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με κοινή απόφαση των κ.κ. Κούγια και Κυπαρίσση προσελήφθη ως άμεσος συνεργάτης και βοηθός του κ. Θωμά Κυπαρίσση ο κ. Απόστολος Λιβανός.

Ο κ. Λιβανός αναλαμβάνει τον ευαίσθητο ρόλο του βοηθού τεχνικού διευθυντή, όσον αφορά ττην πρώτη ομάδα αλλά κυρίως του έμμισθου διοικητικού υπευθύνου στις ομάδες Κ20, Κ17 και στις ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο κ. Λιβανός εδώ και πάρα πολλά χρόνια ειδικεύεται στην ανίχνευση ταλέντων, στο ποδόσφαιρο διεθνώς και στην Ελλάδα, ομιλεί εκτός από Ελληνικά, Αγγλικά και Πολωνικά και είναι ήδη εγκατεστημένος στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπου με τους κ.κ. Κυπαρίσση και Κατσάρα μελετούν περιπτώσεις Ελλήνων και ξένων παικτών, για τους οποίους ενδιαφέρεται η ΑΕΛ για την επάνδρωση τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των Κ20 και Κ17.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αποφασίσει ο κ. Κούγιας ποιοι θα προσληφθούν ως πρώτοι προπονητές των ομάδων Κ20 και Κ17, οι οποίοι μαζί με τον προπονητή της πρώτης ομάδας θα αποτελέσουν το team των προπονητών της ΑΕΛ με την προσδοκία αυτό το team να παραμείνει για πολλά χρόνια.

 

Σχόλια