1ο Πανελλαδικό Ανοιχτό Πρωτάθλημα Teqball 2017 – Οι νικητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα [VIDEO]

Το 1ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Teqball, θα διεξαχθεί στην Ελλάδα με τους νικητές να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ευρεία και συνεχόμενη ανάπτυξη έχει πάρει παγκοσμίως το Teqball ως μεμονωμένο άθλημα και ενδέχεται να εισαχθεί και ως Ολυμπιακό αγώνισμα.

Το Teqball είναι παιχνίδι ποδοσφαίρου αφής παίζεται σε ένα καμπυλωτό τραπέζι με δύο (1 vs 1) ή τέσσερις παίκτες (2 vs 2). Σχεδιάστηκε ως τρόπος για τη βελτίωση των δεξιοτήτων του ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια το Teqball εξελίχθηκε γρήγορα σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Οι παίκτες επιτρέπεται με τρεις επαφές να περάσουν τη μπάλα πάνω από το φιλέ του τραπεζιού, και δεν επιτρέπεται να αγγίξουν δύο φορές τη μπάλα με το ίδιο μέρος του σώματος. Νικητής του σετ είναι όποιος φτάσει πρώτος στους 12 πόντους. Αλλαγή σερβις γίνεται μετά από κάθε 4 πόντους. Νικητής του παιχνιδιού ανακηρύσσεται όποιος φτάσει πρώτος στα 2 κερδισμένα σετ.

Η Διεθνής Ομοσπονδία (FITEQ), θα διοργανώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Teqball, που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη στις 22-24 Ιουνίου.

Από την Ελλάδα  οι δύο παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας (2 vs 2), θα αναδειχθούν μέσα από παιχνίδια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου στο Αθλητικό Κέντρο Δ’ Ηλιούπολης (Λεωφ. Αργυρουπόλεως κ’ Αλιμούντος 102).

Οι πρώτοι δύο νικητές του διπλού παιχνιδιού θα ταξιδέψουν και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο 1ο Παγκόσμιο διαγωνισμό Teqball στη Βουδαπέστη, με μεγάλα έπαθλα και με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, στο 1ου Πανελλαδικό Ανοιχτό Πρωτάθλημα Teqball, για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, πρέπει να είναι από 15 ετών και άνω και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email: nikoletta.nagy@teqball.gr ή στα τηλέφωνα +30 698 9288071  (κα Νίκη Νάγκυ) και +30 699 4994325 (κος Μίλος Ζιβάνοβιτς).

Αναλυτικά:

 

Σχόλια