Ο 18χρονος Χάτζι, ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ιάνις Χάτζι είναι σύμφωνα με τους Ρουμάνους και Ιταλούς η αιτία που ο 18χρονος γιος του τεράστιου Γκεόργκι Χάτζι θα αρνηθεί τη Φιορεντίνα.

Σημερινά δημοσιεύματα σε Ρουμανία και Ιταλία αναφέρονται στην εμπλοκή του ΠΑΟΚ στην υπόθεση του νεαρού Ιανίς Χάτζι, που από το καλοκαίρι του 2015 είναι στο στόχαστρο της Φιορεντίνα, έχει δοκιμαστεί στους «βιόλα», αλλά μετά τη φετινή παρουσία του με τη φανέλα της Βιτορούλ στο ρουμανικό πρωτάθλημα, ψάχνει μια μεταγραφή και δεν αποκλείεται να πει «ναι» σε πρόταση του «Δικεφάλου».

Αυτά λένε οι Ρουμάνοι επικαλούμενοι μάλιστα και όσα δήλωσε αποκλειστικά στο Gazzetta.gr και τους Γιάννη Γεωργόπουλο, Παναγιώτη Δαλαταριώφ, ο Ιάνις Χάτζι πριν λίγες μέρες.

Άνθρωπος του ΠΑΟΚ είχε βρεθεί το περασμένο χειμώνα στη Ρουμανία και παρακολούθησε τη Βιτορούλ, είδε και τον μικρό Χάτζι, αλλά από τη Μικράς Ασίας δεν προκύπτει αυτή την στιγμή, τουλάχιστον, ενδιαφέρον για τον 18χρονο μέσο, που είναι διεθνής με την U17 και U18 της Ρουμανίας.

Αν κάτι ενθαρρύνει την προοπτική να αποκτηθεί ο ταλαντούχος γιος του του θρυλικού «Μαραντόνα των Καρπαθίων» είναι οι άριστες σχέσεις που διατηρεί ο ίδιος με τον ΠΑΟΚ και τις ακαδημίες του «Δικεφάλου», που πρόσφατα είχαν φιλοξενήσει την ακαδημία του στη Θεσσαλονίκη και συμμετείχε σ’ ένα από τα τουρνουά των ασπρόμαυρων ακαδημιών.

gazzetta.gr 

Σχόλια