Στη Γερμανία, ο 18χρονος Ανδρέας Ζήκος και ο 17χρονος Ακης Νικολαΐδης

Σε προπονήσεις στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ με την ομάδα νέων της Φορτούνα Ντίσελντορφ στην έδρα της στο ESPRIT Αρίνα, συμμετείχαν δυο Έλληνες ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές τις προηγούμενες μέρες.

Ο λόγος για τον 17χρονο τερματοφύλακα Ακη Νικολαΐδη από τη Βέροια και τον 18χρονο Ανδρέα Ζήκο, που αγωνιζόταν στη Κ20 του Παναθηναϊκού και προπονείται με την ομάδα Νέων του Π.Α.Σ. Γιάννινα.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι γερμανικός αθλητικός σύλλογος από το Ντίσελντορφ που ιδρύθηκε το 1895. Αγωνίζεται στην Τσβάιτελιγκα δηλαδή στη Β’ Εθνική του γερμανικού πρωταθλήματος φέτος, αλλά η ομάδα Νέων αγωνίζεται στη Μπουντεσλίγκα, κάτι που δυστυχώς δε συμβαίνει στη χώρα μας και οι αρμόδιοι θα πρέπει να το δουν αυτό το θέμα πιο υπεύθυνα.

Με συντονισμένες ενέργειες ο πιστοποιημένος Έλληνας μάνατζερ Γιώργος Παλυβός της εταιρείας ”Soccer Deals” και οι συνεργάτες του σε Ελλάδα και Γερμανία που δραστηριοποιούνται στην ανάδειξη βελτίωση και προβολή νέων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών έδωσαν την ευκαιρία στους δύο ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν για το ποδοσφαιρικό τους όνειρο και να παίξουν στο εξωτερικό.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις.

 

Γιάννης Βαλμάς, αποκλειστικά για το Football-Academies.gr

Σχόλια