Οριστικά στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ο 16χρονος Ραφαήλ Μιχαήλ

Οριστική είναι η μετακίνηση του Κύπριου νεαρού ποδοσφαιριστή Ραφαήλ Μιχαήλ στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, από την Κυπριακή Ακαδημία Lemasia.

Ο 16χρονος (γενν. 11/8/2000) ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Κυπριακή Ακαδημία Lemasia, είχε ενταχθεί στην Ακαδημία του τριφυλλιού από τον Σεπτέμβριο του 2015 και κατόπιν των εξαιρετικών εμφανίσεών του, οι πράσινοι αποφάσισαν την οριστική και επίσημη ένταξή του στην ομάδα Κ17.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ακαδημίας Lemasia:

ΑΝΘΙΣΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΓΙΑ ΡΑΦΑΗΛ!

Ο ποδοσφαιριστής τη Ακαδημίας μας Ραφαήλ Μιχαήλ θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό!!

Ο ποδοσφαιριστής παρακολουθείτο στενά από τους ανθρώπους του τριφυλλιού, μάλιστα τον τελευταίο χρόνο είχε σαν διαμονή του την Αθήνα αλλά η επίσημη απόκτηση του γίνεται τώρα.

Ποιος είναι ο Ραφαήλ

Γεννημένος τις 11/8/2000,ο Ραφαήλ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία μας στην ηλικία των 5 χρόνων (2005) με προπονητές τους Χρίστο Κολιανδρή και Μάριο Δημοσθένους.

Μετέπειτα άρχισε να αγωνίζεται επιτυχώς στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΚΟΠ σε όλες τις διοργανώσεις  κάτω των 17 ετών, με προπονητή τον Αντώνη Αντρελλή και γυμναστή τον Γιώργο Δημητριάδη, πράγμα που ώθησε τον Παναθηναϊκό να τον βάλει στο μικροσκόπιο του.

Από τον Σεπτέμβριο του 2015 προπονείται με τον Παναθηναϊκό, και τώρα προκύπτει η επίσημη απόκτηση του.

Οι ευχές μας για καλή επιτυχία θα συνοδεύουν τον Ραφαήλ πάντα.

Σχόλια