Ο 16χρονος Θανάσης Μαργαρίτης υπέγραψε στον Αστέρα Τρίπολης

Συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης υπέγραψε την Τρίτη (2/7) ο Θανάσης Μαργαρίτης.

Ο 16χρονος αμυντικός μέσος, που είναι γεννηθείς στις 17/3/1997, είναι παιδί της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας, από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και είχε εδώ και καιρό συμφωνήσει με τους “κυανοκίτρινους”, όπως από 7 Μαΐου σας είχε ενημερώσει το football-academies.gr.

Αρχικά αποκτήθηκε για να ενισχύσει την ομάδα Κ17 του Αστέρα και ανάλογα με την πορεία του θα αποφασιστεί αν θα προβιβαστεί στην Κ20 του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 16χρονος έχει δοκιμαστεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού στο Ρέντη, ωστόσο ο Αστέρας ήταν αυτός που τελικά απέκτησε τον μικρό και έπεισε την οικογένειά του, για το επόμενο μεγάλο του βήμα.

Η μεταγραφή αυτή είναι άλλη μια μεγάλη επιτυχία για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ και αποτελεί την επιβεβαίωση της μεθοδικής και άριστης δουλειάς που γίνεται στην ακαδημία, και επιβράβευση των προσπαθειών παίκτη και προπονητών της, καθώς και προσωπική επιτυχία του Κώστα Τσαπραζλή που πίστεψε στον Μαργαρίτη και τον υποστήριξε από την πρώτη στιγμή.

«Θέλουμε να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας στον Θανάση να έχει καλή πορεία και να μας κάνει υπερήφανους με τις επιδόσεις του και το ήθος του μέσα στα γήπεδα, δίνοντας το παράδειγμα και σε άλλα παιδιά…», είπε στο LamiaReport o Κώστα Τσαπραζλής.

Σχόλια