Κ16: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση για το Attica Cup,  μεταξύ των ομάδων Κ16 του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου, που διεξήχθη το Σάββατο το πρωί στις εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά τα πρώτα 10 λεπτά, αλλά στη συνέχεια ο Πανιώνιος ισορρόπησε τον αγώνα πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό τακτικά παιχνίδι, μην επιτρέποντας στον Ολυμπιακό να γίνει επικίνδυνος και απειλώντας τον με αντεπιθέσεις χωρίς όμως κάποια μεγάλη φάση.

Το ίδιο σκηνικό και στο 2ο ημίχρονο και μόνο προς το τέλος του αγώνα οι δύο ομάδες δημιούργησαν από μία επικίνδυνη φάση.

Μετά τη λήξη του ματς ο προπονητής της ομάδας Κ16 του Πανιωνίου Πέτρος Κοντοβράκης, δήλωσε στο FootballAcademies.gr:

«Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στην τακτική, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και από την προσήλωση τους στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει και ακολουθήσαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει τελικές προσπάθειες, είχαμε πολύ καλή μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε τους χώρους στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου και δημιουργήσαμε κάποιες τελικές προσπάθειες.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με σκοπό να δώσουμε στα παιδιά όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ανταποκριθούν σε υψηλό επίπεδο και πάνω από όλα να διασκεδάζουν το παιχνίδι…»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Θέος): Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Ράμα, Δήμος, Φυτόπουλος,Ντουμάνης Καρυπίδης, Παπαγεωργίου, Κοντός. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Ζώτος, Παπαγγελής , Γιαννακίδης,Τσερκώνης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Πέτρος Κοντοβράκης): Σκορδάκης, Παπαδιονυσίου, Γεωργάκας, Μπρότσι, Κορόνι, Φλαμπούρης, Αναστασίου, Στρίκος, Νικολιάς, Τσερεκώφ, Δαυίδης. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Γρίβας, Μαράτος, Χάσκα,Μπορμπούλης, Χάσκα, Τσουμανάη, Καλαμάτας, Κακοσαίος, Μαρκαντώνης.

Σχόλια