Πάνω απο 15 ταλέντα, επιλέχθηκαν για την Κ19 του ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή (10/6) τα δοκιμαστικά τεστ, που έγιναν όλη την εβδομάδα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, για την στελέχωση της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ.

Μέσα από τις προπονήσεις που έγιναν οι προπονητές του ΟΦΗ Κολιτσιδάκης, Κουνδουράκης, Πουπάκης, είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ταλέντα από ομάδες του Ηρακλείου και της Κρήτης, που έχουν την προοπτική να στελεχώσουν την «δεύτερη» ομάδα του ΟΦΗ, η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football league.

Κολιτσιδάκης: «Επιλέξαμε περίπου 15 παιδιά»

«Επιλέξαμε πάνω από 15 παιδιά, από τα 40 περίπου, που είδαμε όλη την εβδομάδα. Αυτοί οι παίκτες  μαζί με κάποια παιδιά του ΟΦΗ’ 94 και κάποιους δανεικούς που είχε δώσει ο ΟΦΗ σε ομάδες, μπορούν να αποτελέσουν την βάση για την ομάδα Κ-19 του ΟΦΗ τη νέα περίοδο» αναφέρει στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, ο οποίος ήταν επικεφαλής των δοκιμαστικών τεστ που έγιναν όλη την εβδομάδα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το επόμενο βήμα είναι ο ΟΦΗ να συζητήσει με τις ομάδες που ανήκουν οι παίκτες που δοκιμάστηκαν και επιλέγησαν για να αποκτηθούν απο τον ΟΦΗ, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Σχόλια