ΑΕΚ: Κι άλλο ταλέντο στην Ακαδημία – Απέκτησε τον 14χρονο Λαζαρίδη από τον ΠΟΕ

Άλλο ένα ταλέντο πρόσθεσε στο δυναμικό της Ακαδημίας της η ΑΕΚ. Ο «Δικέφαλος» προχώρησε στη μεταγραφή του 14χρονου Ηλία Λαζαρίδη, που αγωνιζόταν στον “ιστορικό” Π.Ο.Ε.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ελασσόνας, μαζί με την οικογένειά του, υπέγραψαν τη συμφωνία στα γραφεία του συλλόγου και εν συνεχεία ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Άλκης Παλάγκας, μίλησε για τη μεταγραφή του 14χρονου μέσου:

«Είναι ακόμη μια απόδειξη η μεταγραφή του Ηλία Λαζαρίδη στην ΑΕΚ, της άψογης δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του Π.Ο.Ε. και για ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η τεράστια προσφορά του αρχιπροπονητή Σάκη Τσέλιου στο συγκεκριμένο πόσο που έχει επί χρόνια στην ομάδα.

Ευχόμαστε ότι καλύτερο στον Ηλία και στην οικογένειά του και η οικογένεια του Π.Ο.Ε. θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον. Καλή επιτυχία στον μεγάλο σύλλογο της ΑΕΚ».

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΠΟ Ελασσόνας, για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ ο Ηλίας Λαζαρίδης δήλωσε σε τοπικό μέσο:

“Μετά από την ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στην ΠΑΕ ΑΕΚ, θα ήθελα να ευχαριστήσω με την σειρά μου τους προπονητές μου από τους οπαίους όλα αυτά τα χρόνια κάθε στιγμή μάθαινα όλο και περισσότερα πράγματα και μέσα στο γήπεδο αλλά και στην προσωπική μου ζωή..

Αρχικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αρχιπροπονητή μου Φάνη Τσέλιο στον οποίο οφείλω ένα μεγάλο μέρος από αυτά που έχω μάθει όσον αφορά το ποδόσφαιρο.

Στην συνέχεια την οικογένεια μου οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μου κάθε στιγμή δίνοντας θάρρος και στήριξη σε εμένα για να μπορώ να προχωρήσω παρακάτω.

Επίσης την διοίκηση της ομάδας που παρόλο της δυσκολίες της εποχής φρόντιζε πάντα να τα προσφέρει όλα στις ακαδημίες ώστε να μην μας λείψει τίποτα.

Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Π.Ο Ελασσόνας που μέσα από το σωματείο αναδείχθηκα και ένα έκανα ένα βήμα παραπάνω.

Ελπίζω η πορεία μου να μην απογοητεύσει κανέναν.”

Τμήμα Ειδήσεων football-academies.gr

Σχόλια