Ήττα από την Ατλέτικο και αποκλεισμός για την Κ13 του ΠΑΟΚ

Η Κ13 του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Ατλέτικό Μαδρίτης και έμεινε εκτός τελικού στο φετινό Lennart Johansson. Οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ τα έδωσαν όλο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν για να πάρουν την πρόκριση.

Με συνολικό απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες αποχαιρετά την Σουηδία και το Lennart Johansson o ΠΑΟΚ. H K13 του Δικεφάλου ηττήθηκε με 2-1 από την Ατλέτικό Μαδρίτης και δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στο πρώτο ματς της Ελσίνκι με 6-1, της Βίκινγκς FC με 6-1, ενώ ηττήθηκε από την Κοπεγχάγη με 2-1.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πλευρό των νεαρών παικτών βρέθηκαν και αρκετοί ομογενείς φίλοι του Δικεφάλου που αποθέωσαν τους ανερχόμενους αθλητές και δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι: Αδαμόπουλος Ευάγγελος, Τσιάτρης Δημήτριος, Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, Ιατρού Χρήστος, Μάντικας Παναγιώτης, Παϊραζίδης Κωνσταντίνος, Καρακούτης Ιωάννης, Τσαπακίδης Γεώργιος, Κουίδης Δημήτριος, Στοϊνοβιτς Αθανάσιος, Ταϊτζόγλου Ιωάννης, Κωσταντέλιας Ιωάννης, Κύζιλης Ευστάθιος, Παπαδάκος Αθανάσιος, Κιτσάκης Βασίλειος, Βλάχος Κωνσταντίνος, Ζαδικόπουλος Χρυσόστομος, Τσιόπτσης Αλέξανδρος.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Καναράς Βασίλειος, Κωvσταντινίδης Σάββας, Τσιαπακίδης Πέτρος, Ασλανίδης Ανέστης και ο γιατρός Χατζηαθανασίου Γεώργιος.

Σχόλια