Φινάλε για την Κ-11 του Ολυμπιακού!

Εξαιρετική ήταν η χρονιά και για την Κ-11 του Ολυμπιακού

Η ομάδα της Ακαδημίας των Πειραιωτών, πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τις προπονήσεις της περιόδου και οι νεαροί ποδοσφαιριστές δίνουν πλέον ραντεβού τον Σεπτέμβριο πάλι στο Ρέντη όπου θα είναι μέλη της Κ-12.

Ο προπονητής της ομάδας Ιάκωβος Χατζηράπτης δούλεψε όλη τη χρονιά με 30 παιδιά τα οποία μέσα από τις προπονήσεις, τους αγώνες του “Attica Cup” και τις συμμετοχές σε τουρνουά βελτιώθηκαν αγωνιστικά!

Ο Ολυμπιακός επενδύει πολλά στα παιδιά αυτών των ηλικιών αφού “βλέπει” σ’ αυτά τους μελλοντικούς Πρωταθλητές. Εξάλλου τρία παιδιά που είναι στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, ο Γιώργος Μανθάτης, ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Θανάσης Ανδρούτσος ξεκίνησαν από τα μικρά τμήματα της Ακαδημίας και έφτασαν να είναι Πρωταθλητές με τους Νέους και μέλη της μεγάλης ομάδας!

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι πολλά από τα μέλη της Κ-11 προέρχονται από Σχολές του Ολυμπιακού και ειδικά από την Κεντρική Σχολή Ρέντη.

Τα παιδιά της Κ-11 του Ολυμπιακού: Στρατούρης Σπύρος, Παπαζαχαρίου Νίκος, Συρίγος Γιάννης, Σκάγκος Γιάννης, Τροίζης Μάριος, Τόλι Διονύσης, Λεγάκης Άγγελος, Ρουμελιώτης Σεραφείμ, Μπουμπουλίμας Θωμάς, Καστόρας Αναστάσης, Γεωργούλιας Γιώργος, Φουστέρης Νίκος, Μελαδάκης Άγγελος, Τουλγέρογλου Γιάννης, Μπατσιακός Κώστας, Διαμαντόπουλος Φάνης, Δρόσος Γιάννης, Αθανασίου Στέφανος, Παρασκευάς Γιάννης, Βασιλάκος Μανώλης, Καραμπάγιας Παναγιώτης, Νίνος Γιώργος, Μπασμπανάς Γιάννης, Μουζακίτης Βασίλης, Μακρυνώρης Γιώργος, Φαλέκας Δημοσθένης, Σταράκης Στέλιος, Φικάι Έλτον, Χουρδάκης Γιώργος, Κανάκης Κώστας.

Σχόλια