Από τον Βόλο, για δοκιμή στην Αϊντχόφεν, ο 15χρονος Βασίλης Πέτσης

Ο Βασίλης Πέτσης γεννημένος στις 6 Απριλίου 1998, είναι ο δεύτερος κατά σειρά ποδοσφαιριστής της ακαδημίας του «Α.Σ. ΕΡΜΗΣ» στον Βόλο, που δέχεται επίσημη πρόσκληση από μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, κατόπιν προσωπικών ενεργειών του διευθυντή της Ακαδημίας, Χρόνη Σαπουνά.

Όπως συνέβη και στην περίπτωση, του επίσης 98άρη Πέτρου Αγιασιώτη, που ήδη είναι παίκτης της Ολλανδικής Τβέντε, έτσι και στην περίπτωση του Βασίλη Πέτση, ο διευθυντής της Βολιώτικης Ακαδημίας, ήρθε σε επαφή με την Ολλανδική PSV Eindhoven, ώστε να εξετάσουν περαιτέρω την περίπτωση του Βασίλη.

Έτσι και έγινε και ήρθε η κλήση για δοκιμή. Ο Χρόνης Σαπουνάς ενημέρωσε τους γονείς του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ότι η Αϊντχόφεν εκδήλωσε ενδιαφέρον να δοκιμάσει τον 15χρονο, από 3 έως και 10 Μαρτίου 2013.

Ο Πέτσης που αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, αποτελεί βασικό στέλεχος της Μικτής ομάδας της ΕΠΣ Μαγνησίας. Επί 8 συναπτά έτη γαλουχήθηκε με την προπονητική φιλοσοφία του ΕΡΜΗ και τα τελευταία 3 χρόνια παρόλο που ήταν στις τάξεις των Ακαδημιών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, συνέχιζε ταυτόχρονα να ακολουθεί το Εκπαιδευτικό Προπονητικό Πρόγραμμα του Α.Σ. ΕΡΜΗ και να παραμένει υπό την ποδοσφαιρική επιτήρηση του Χρόνη Σαπουνά.

Κατά τη διάρκεια της μέχρι σήμερα ποδοσφαιρικής του ζωής, ο νεαρός επιθετικός ευτύχησε να προπονηθεί από τους τεχνικούς της ακαδημίας του Ερμή, Χρόνη Σαπουνά, Παναγιώτη Γεραμπίνη, Γιώργο Λίταινα, Θανάση Κοντομήτρο και Ηλία Οικονόμου, καθώς και τον προπονητή της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Παντελή Βαρβέκη.

Ο Χρόνης Σαπουνάς δήλωσε στο footballacademies.gr:

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους γονείς του Βασίλη Πέτση, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς εμάς, σε θέματα προπονήσεων και στη διαχείριση του όλου θέματος με την PSV Eindhoven,  καθώς και ότι εξακολουθούν να στηρίζουν τα όνειρα του παιδιού τους.  Αποτελεί τιμή και δικαίωση για τον Α.Σ. ΕΡΜΗ μετά την πρώτη μετακίνηση του Πέτρου Αγιασιώτη στην ΤΒΕΝΤΕ να είναι ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ η αιτία που ανοίγονται οι «πύλες προς τα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια» και για τον Βασίλη. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί τα δύο παιδιά είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και τα αισθάνομαι «ποδοσφαιρικά παιδιά» μου”.

*Στη φωτογραφία, από αριστερά προς τα δεξιά, Πέτσης-Σαπουνάς-Αγιασιώτης.

Σχόλια