Δανεικός από την ΑΕΚ στον Εργοτέλη ο Χρήστος Αντωνίου – Ανανεώθηκε και ο δανεισμός του Ηλία Τσέλιου

Στην απόκτηση του 20χρονου επιθετικού Χρήστου Αντωνίου ως δανεικού από την ΑΕΚ προχώρησε ο Εργοτέλης.

Ο Χρήστος Αντωνίου (δεξιά στην εικόνα) ξεκίνησε προετοιμασία με την Ένωση, ωστόσο, αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Παράλληλα, ανανεώθηκε ο δανεισμός του Ηλία Τσέλιου (αριστερά στην εικόνα) για  ακόμη έναν χρόνο.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Η Π.Α.Ε. Εργοτέλης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Αντωνίου.

Ο 20χρονος ακραίος μέσος (γεννηθείς 14/2/98) αποκτήθηκε από την ΑΕΚ για ένα χρόνο, υπό την μορφή δανεισμού.

Ο Χρήστος Αντωνίου ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και πέρυσι (21/8/2017) μετά από απόφαση του Μανώλο Χιμένεθ ακολούθησε την προετοιμασία της ΑΕΚ υπογράφοντας μάλιστα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι τη σεζόν 2014-2015 αγωνίστηκε στην Εθνική Παίδων.

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Ο Εργοτέλης είναι για μένα η καλύτερη επιλογή καθώς είναι μια υγιείς και καλά οργανωμένη ομάδα ενώ μου ταιριάζει και το στυλ παιχνιδιού της. Βέβαια στην τελική μου απόφαση σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Ηλίας (Τσέλιος) ο οποίος μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Είμαι αποφασισμένος και έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να συνδυάσω τις προσωπικές μου φιλοδοξίες με τους στόχους της ομάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την άφιξη του στο Ηράκλειο.

Παράλληλα ανανεώθηκε και επίσημα για ένα ακόμα χρόνο ο δανεισμός του Ηλία Τσέλιου στην ομάδα μας με τον 21χρονο μέσο να δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και αυτή την χρονιά στον Εργοτέλη, μια ομάδα με άριστο κλίμα και με ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Φέτος υπάρχει πολύ καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα γεγονός που θα βοηθήσει πολύ στο να πετύχουμε το στόχους μας ο οποίος είναι πολύ πιο υψηλός από τον περυσινό. Με το ίδιο πάθος και πίστη για τις δυνατότητες της ομάδας θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Υπάρχει ήδη μια δυνατή βάση όπου σε συνδυασμό με τις προσθήκες παικτών και τον νέο προπονητή πιστεύω ότι μέσα από την σκληρή δουλειά ο στόχος θα επιτευχθεί»

Σχόλια