Αγγέλου στην Κ19 του Αστέρα Τρίπολης και Κονιδάρης – Μπακιρτζόγλου, στις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην Αθήνα!

“Δεν υπάρχει” αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στις ακαδημίες του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ που στην ουσία πρόκειται για τις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην Αθήνα!

Από τη μία κάποια “αστέρια” της ομάδας έχουν μεγαλώσει και έχουν “απλώσει φτερά” να κατακτήσουν το ποδοσφαιρικό στερέωμα!

Αναφερόμαστε στον νεαρό Αγγέλου που στις 17/7 ξεκίνησε την προετοιμασία με τα υπόλοιπα παιδιά της Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Στην φωτογραφία τον βλέπουμε δίπλα στον προπονητή του Γιώργο Νάτση και στον Πρόεδρο του ΙΚΑΡΟΥ, τον κύριο Γιάννη Περλορέντζο, ενώ πολλά οφείλει και στον κύριο Λεωνίδα Κουβαρά, έναν άνθρωπο που είχε πιστέψει από την αρχή στις δυνατότητες του “μικρού” που πλέον μεγάλωσε.

Από την άλλη αναδεικνύονται συνεχώς νέα “βλαστάρια”, όπως για παράδειγμα ο τερματοφύλακας Άγγελος Κονιδάρης και ο ταλαντούχος Στυλιανός Μπακιρτζόγλου, δύο νεαρά παιδιά που γεννήθηκαν το 2011 και περιμένουν με την σειρά τους την ποδοσφαιρική καταξίωση!

Και μιλάμε μόνο για την… κορυφή του παγόβουνου! Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, και αναμένεται να ακούσουμε και να μάθουμε πολλά τις επόμενες ημέρες, που θα τονίσουν ακόμα περισσότερο την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ή αν προτιμάτε, της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Σχόλια