Σαρωτικές αλλαγές στην Ακαδημία της ΑΕΚ: Άκης Ζήκος και Γιάννης Σαμαράς παίρνουν τα ηνία

Σαρωτικές αλλαγές πρόκειται να συμβούν στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, με τον Άκη Ζήκο να παίρνει τα ηνία μαζί με τον πρώην υπεύθυνο των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Γιάννη Σαμαρά.

Στην αναδιοργάνωση των ακαδημιών της θα προχωρήσει η ΑΕΚ, ύστερα και από τα όσα είχε προαναγγείλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης καθώς ο «Τίγρης» δεν ήταν ικανοποιημένος από την εξέλιξη των τμημάτων υποδομής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» ο Άκης Ζήκος είναι εκείνος που θα τρέξει την οργάνωση των ακαδημιών, επιστρέφοντας στην ΑΕΚ μετά την παραίτησή του τον Αύγουστο του 2015 και την κόντρα του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Ζήκος έχει ζητήσει να έχει τον απόλυτο έλεγχο των ακαδημιών και μαζί του αναμένεται να βρίσκεται ο Γιάννης Σαμαράς, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό όπου ήταν και υπεύθυνος των «πράσινων» ακαδημιών και φέρεται ότι θα αναλάβει στην ΑΕΚ το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Το χρονικό διάστημα μέχρι το φινάλε της σεζόν είναι αυτό που θα κρίνει τι εκκαθαρίσεις θα γίνουν το καλοκαίρι, ώστε να είναι όλα έτοιμα για μία νέα αρχή από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σχόλια