Διευθυντής του δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, ο Μπάμπης Ζελενίτσας

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ, έκανε γνωστή τη συνεργασία της, με τους Μπάμπη Ζελενίτσα ως Διευθυντή του Δικτύου των συνεργαζόμενων Ακαδημιών της και Χρήστο Σίσκο ως Συντονιστή Εκπαίδευσης και Οργάνωσής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Δικτύου των συνεργαζόμενων Ακαδημιών της ΑΕΚ, ανακοινώνεται η συνεργασία της ΠΑΕ με τους κ.κ. Μπάμπη Ζελενίτσα ως Διευθυντή του Δικτύου και Χρήστο Σίσκο ως Συντονιστή Εκπαίδευσης και Οργάνωσής του.

O Μπάμπης Ζελενίτσας είναι πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και νυν καθηγητής Φυσικής Αγωγής και κάτοχος MSC Sport Management. Έχει διατελέσει προπονητής U 17 στην Εθνική Ομάδα, καθώς και Διευθυντής και προπονητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είναι κάτοχος του UEFA Pro License και εκπαιδευτής ποδοσφαίρου σχολών της ΕΠΟ. Είναι διδακτορικός Φοιτητής στο πρόγραμμα «Βιολογία της Ασκησης» του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Χρήστος Σίσκος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος MSC Science στο Sports Coaching. Είναι διπλωματούχος των σχολών της Αγγλικής Ομοσπονδίας με εξειδίκευση στις μικρές ηλικίες και κάτοχος του UEFA Α. Διαθέτει πολύχρονη προπονητική παρουσία σε ακαδημίες και προϋπηρεσία στην Κ20 του Παναθηναϊκού.

Σχόλια