«Υποβιβάστηκε» στην Κ21 του Αμβούργου, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος [VIDEOS]

Τα πράγματα δεν έχουν την εξέλιξη που θα ήθελε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αφού πλέον θα προπονείται με τη β’ ομάδα του Αμβούργου μετά από την εκδήλωση της επιθυμίας του να φύγει από τη γερμανική ομάδα την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ντίτερ Χέκινγκ και γι’ αυτό ζήτησε να αποχωρήσει άμεσα από το Αμβούργο.

Έτσι, η διοίκηση της γερμανικής ομάδας πήρε την απόφαση να τον «υποβιβάσει» με αποτέλεσμα ο Παπαδόπουλος πλέον να προπονείται στην Κ21, όπως ενημέρωσε επίσημα ο σύλλογος της Zweite Liga.

«Ο Παπαδόπουλος μας ζήτησε να φύγει τον Ιανουάριο και από τη στιγμή που θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα αποφασίσαμε από κοινού να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα. Θα παίζει στη Regionalliga για να διατηρηθεί σε φόρμα», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής Γιόνας Μπολντ.

«Όλοι γνωρίζουν ότι θέλω πάντα να παίζω και να δίνω τα πάντα. Μου έδειξαν ότι δεν είναι δυνατόν και πρέπει να το αποδεχθώ», ανέφερε από την πλευρά του ο παίκτης.

Έτσι, ενδιαφέρον πλέον έχει ο νέος προορισμός στην καριέρα του «Πάπα», ο οποίος πριν μερικά χρόνια ήταν περιζήτητος στην Ευρώπη και θέλει να βρει και πάλι τα πατήματά του.

Σχόλια