Υποστήριξη υψηλού επιπέδου, για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού δουλεύει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δείτε το τεχνικό επιτελείο των ομάδων Κ15 και Κ16.

Η επιτυχία μιας ομάδας δεν εξαρτάται μόνο από τους ποδοσφαιριστές. Είναι πολλά τα “γρανάζια” που πρέπει να υπάρχουν και να δουλεύουν σωστά προκειμένου να φτάσει στον επιθυμητό στόχο. 

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός επενδύει κάθε χρόνο και περισσότερα χρήματα στην Ακαδημία προκειμένου να έχει το καλύτερο επιτελείο για κάθε ομάδα, αλλά και να διαμορφώνει τις κατάλληλες συνθήκες δουλειάς.

Για ακόμη μια χρονιά μετά από την Κ20 και την Κ17 στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους “ανέβηκαν” οι ομάδες Κ15 και Κ16.

Περισσότεροι από 50 ποδοσφαιριστές είναι αυτές τις ημέρες στο Πήλιο και δουλεύουν καθημερινά μαζί με τους προπονητές και το επιτελείο.

Στο Πήλιο για την προετοιμασία των δυο ομάδων είναι ο Διευθυντής της Ακαδημίας Κυριάκος Καραταϊδης, οι προπονητές Δημήτρης Μαυρογενίδης, Γιώργος Παπακωστούλης, Νίκος Τοπολιάτης, Τάσος Πάντος, οι προπονητές τερματοφυλάκων Χρήστος Θεοδώρου και Σωκράτης Κοψαχείλης, οι γυμναστές Νίκος Κολοκυθάς και Κώστας Σοφιανός, ο επικεφαλής σκάουτινγκ Γιώργος Αμανατίδης, ο γιατρός Αλέξανδρος Κοϊνης με τους φυσιοθεραπευτές Θωμά Θωμά και Νίκο Κώστα, ο Αθλητικός Ψυχολόγος Γιάννης Ζαρώτης και ο φροντιστής Παύλος Πιτσιλίδης.

 

Σχόλια