Υπέροχο θέαμα και ανατροπές από μικρούς Παναιτωλικού και Μικτής Αιτωλοακαρνανίας

Ένα όμορφο παιχνίδι έγινε την Πέμπτη (16/10) στο Εmileon, ανάμεσα στην Μικτή Αιτωλοακαρνανίας (2001 και το 2002) και την Κ13 του Παναιτωλικού, όπου η πρώτη επικράτησε με 4-2 σε μια αναμέτρηση γεμάτη ανατροπές, γκολ και όμορφο θέαμα.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για κάποιο γκολ, αλλά καμία δεν σκόραρε, με αποτέλεσμα οι παίκτες των δύο ομάδων να πάνε στα αποδυτήρια, χωρίς να υπάρχει σκορ (0-0).

Στο δεύτερο μέρος, είδαμε πολύ καλύτερο θέαμα και πάρα πολλά γκολ. Στα τέσσερα πρώτα λεπτά του Β΄ ημιχρόνου, η ομάδα του Βασίλη Παπαθανασίου, άνοιξε το σκορ με τον Πανταζή, ισοφάρισε ο Κωνσταντόπουλος τρία λεπτά αργότερα και αμέσως μετά, ο Παναιτωλικός έβαλε και άλλο γκολ.

Η Μικτή ισοφάρισε στο 16΄ του β΄ μέρους με τον Φραγκούλη που σκόραρε και έξι λεπτά αργότερα. Το τελικό 4-2 “έγραψε” ο Μάριος Παλιάτσας στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

ΜΙΚΤΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (Βασίλης Παπαθανασίου): Μίντη, Κούρτης, Ζερβουλάκος, Κωχτούλας, Σοφρόνης, Βασιλείου, Ποσονίδης, Ράπτης, Αντωνόπουλος, Ταρλακούτης, Σκόνδρας και Πιστιόλας. Αγωνίστηκαν και οι: Ντούλιας, Μπίμπας, Δερβίσης, Παλιάτσας Γ., Παλιάτσας Μ., Ρούπας, Φραγκούλης, Πανταζής και Κουτέρης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αλέξανδρος Ρήγας): Αγγελόπουλος, Ζαμπάρας, Μαρούσης, Τσακανίκας, Κωνσταντόπουλος, Νταλιάνης, Παναγιωτίδης, Μπελεβώνης, Χαράμης, Καρατσόλης και Καρανταλης. Έπαιξαν και οι: Καταρέλος, Γιάκος, Νταβανος, Τσιαβικος, Τσακνής και Κούστας.

Πηγή:agrinio-sports.gr

Σχόλια