ΞΥΛΟ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δύο τραυματίες και 14 προσαγωγές

Περίπου 40 άτομα με κράνη και κρατώντας καδρόνια συνεπλάκησαν με άλλα νεαρά άτομα – Δύο τραυματίες, 14 προσαγωγές και φωτιά σε κάδο απορριμμάτων

Επεισόδια με οπαδικό χαρακτήρα σημειώθηκαν την Τετάρτη (14/3) στην Τριανδρία, στο περιθώριο αγώνα για το σχολικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης! 

Περίπου 40 άτομα που φορούσαν κράνη συνεπλάκησαν το πρωί της Τετάρτης (14/3) στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Τριανδρίας, στο περιθώριο αγώνα για το σχολικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης μεταξύ μαθητών του 16ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης και του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Καλαμαριάς.

Από τις συμπλοκές που ξεκίνησαν στις κερκίδες με τη συμμετοχή και αρκετών «εξωσχολικών», τραυματίστηκαν δύο άτομα, ενώ προκλήθηκε πυρκαγιά σε κάδο απορριμάτων.

Με την παρέμβαση της αστυνομίας έγιναν 14 προσαγωγές! Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Τριανδρίας και εν συνεχεία στο Κεντρικό αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Τα επεισόδια δεν ξεκίνησαν από τον αγωνιστικό χώρο, ούτε επεκτάθηκαν σε αυτόν, διευκρίνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υποδιευθύντρια του 16ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, Κυριακή Δούδη, προσθέτοντας πως και οι δύο ομάδες αποκλείστηκαν από την αθλητική διοργάνωση.

Φωτογραφία αρχείου

Σχόλια