Γιατί δεν ήρθαν… οι φημολογούμενες προτάσεις από το εξωτερικό; – Στον Ηρακλή ο Λαμπρού

Χούτος: «Δεν μπορούσε να παίξει στον Παναθηναϊκό ο Λάμπρου»

Ο 19χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, καθώς δεν ήθελε να ανανεώσει την συνεργασία του με το τριφύλλι και υπέγραψε για 2 χρόνια στον Ηρακλή.

Οι… φήμες λένε ότι ο Λάμπρου τότε είχε στο μυαλό του… προτάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα του εξωτερικού και ιδιαίτερα της Ιταλίας (σε μία εκ των Ίντερ και Ρόμα), μετά από τις κινήσεις του μάνατζέρ του Λάμπρου Χούτου. Αν κρίνουμε βέβαια από την εξέλιξη, μάλλον δεν ήρθαν ποτέ.

Πάντως στον «γηραιό» ελπίζει να βρει χρόνο συμμετοχής για να δείξει το ταλέντο του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Λάζαρου Λάμπρου.Ο νέος παίκτης της ομάδας μας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 19/12/1997. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, ενώ το 2011 εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό. 

Ο Λάζαρος Λάμπρου, υπέγραψε με την ομάδα μας διετές συμβόλαιο συνεργασίας και εντάσσεται άμεσα στις προπονήσεις. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ καλωσορίζει τον Λάζαρο στην οικογένειά του!

Χούτος: «Δεν μπορούσε να παίξει στον Παναθηναϊκό ο Λάμπρου»

Στους λόγους που οδήγησαν τον Λάζαρο Λάμπρου να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή και να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Λάμπρος Χούτος.

Ο μάνατζερ του Λάζαρου Λάμπρου, που σήμερα ανακοινώθηκε από τον Ηρακλή, Λάμπρος Χούτος μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του νεαρού επιθετικού, τις προτάσεις που απέρριψε και το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος από το «τριφύλλι» ο 19χρονος ποδοσφαιριστής. 

«Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να του δώσει γήπεδο, δεν μπορούσε να παίξει, εμείς δεν κοιτάξαμε το οικονομικό κομμάτι, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίξει και στον Ηρακλή πιστεύουμε ότι είναι ότι καλύτερο», ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον «Arena FM». 

Αναλυτικά μίλησε για:

-τις δυνατότητες του Λάμπρου: «Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, βέβαια αυτό το αναγνωρίζουν πλέον και στην Ευρώπη. Κατά καιρούς η «Guardian» έγραψε ότι είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου. Είναι ακόμα 18 χρονών και έχει να δώσει πολλά στον Ηρακλή». 

-το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να του δώσει γήπεδο, δεν μπορούσε να παίξει, εμείς δεν κοιτάξαμε το οικονομικό κομμάτι, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίξει και στον Ηρακλή πιστεύουμε ότι είναι ότι καλύτερο». 

-τους λόγους που επέλεξε τον Ηρακλή: «Ο Νίκος ο Παπαδόπουλος είναι ένας προπονητής που εμπιστεύομαι απόλυτα και θεωρώ ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ το παιδί να δείξει αυτά που αξίζει. Η θέση του είναι δεύτερος επιθετικός, μπορεί να παίξει και στις πτέρυγες . Σωματικά είναι σε πάρα πολύ κατάσταση, έκανε καθημερινά διπλές προπονήσεις αλλά γενικά είναι έτοιμος. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, αυτό ήταν πολύ σημαντικό και για μας αλλά και για την πορεία της ομάδας».

Σχόλια