ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

του Τάκη Κεφάλα

Ο ένας πήρε τις πράσινες καρδιές και εξαφανίστηκε.

Ο άλλος, αν και καπετάνιος των ονείρων, πήδησε πρώτος από το καράβι, όταν αυτό έπεσε σε απλή φουσκοθαλασσιά.

Ο τρίτος τόσα χρόνια, μας ζάλισε με το χαμηλό μπάτζετ, χωρίς ποδοσφαιρική σκέψη και υποδομές.

Οι άλλοι ξέρετε οι “θεοί”, στα πολλά και τα μεγάλα κωλώνουν και κάθονται πάνω στις δάφνες της πορτοκαλί σπιθουρένιας μπάλλας. Και ακολουθούν τα λιμά.

Αυτά γίνονται όταν οι νεοπαναθηναικοί οπαδοί, βάζουν τα πρόσωπα πάνω από το γίγαντα-ομάδα, φωνάζουν, κάνουν κριτική, θέλουν και απαιτούν, χωρίς να πληρώνουν τίποτα, να κάνουν κουμάντο σε όλα.

Τα πρόσωπα καβαλάνε το καλάμι, κάνουν τις απαραίτητες βόλτες με κότερα, δουλειές με το Δημόσιο, ψηφοθηρίες και άλλες λεζάντες και όταν πρέπει να κρατήσουν τη σημαία ψηλά, τότε ο ένας την πετά στον άλλο. Τώρα όμως κανείς δεν πιάνει τη σημαία και μάλλον θα πέσει κάτω.

Που είναι οι  οπαδοί, που βγήκαν στους δρόμους; Τι περιμένουν; Θα μας δώσουν τώρα εμάς λύση, για την αγάπη μας;

Ο λιμανίσιος πάει να γίνει μάγκας ξανά. Οργανώνεται όπως παλιά, αν και εγώ νομίζω ότι και αυτός έχει ημερομηνία λήξης. Εμείς τι κάνουμε; Μόνο συνεδριάσεις Δ.Σ.

Η λύση είναι απλή. Εφόσον δεν διαθέτεις ηγέτη, που μπορεί να αντιπαρατεθεί με το αντίπαλο δέος, δεν χρειάζεται να έχεις ηγέτη στην καμπούρα του συλλόγου.

Μη συμμετέχεις ξοδεύοντας εκατομμύρια, σε αυτό το καραγκιοζιλίκι το ελληνικό πρωτάθλημα. Βάλε την golden team να παίζει με αυτούς, αφου και τον MESSI να φέρεις το πρωτάθλημα, θα το πάρει ο άλλος, έτσι μπας και ξυπνήσει η πολιτεία κάποτε και δικάσει και κανένα και ξεβρωμίσει ο τόπος. Συμπεριφέρσου σαν πραγματική λέσχη φίλων με υγεία, ξεκάθαρα έσοδα και ακόμη πιο ξεκάθαρα  έξοδα.

Γύρνα στη Λεωφόρο σου και κάνε πλάνο με τους πιτσιρικάδες σου, με τους φιλάθλους σου, που σ’αγαπούν και όχι τους νεοπαναθηναικούς, που μπουκάρουν στο γήπεδο και κυνηγούν τους παίκτες και παίζουν συνέχεια ξύλο με την Αστυνομία.

Το σύνθημα είναι “ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΑ”

Οι απόψεις που εκφράζονται από κάθε συνεργάτη ή αρθρογράφο είναι προσωπικές και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο όσους τις διατυπώνουν. Αυτές οι απόψεις, δεν σημαίνει ότι απαραίτητα βρίσκουν σύμφωνο το footballacademies.gr

Σχόλια