ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Υπέγραψε διετές επαγγελματικό συμβόλαιο, ο 18χρονος Βασίλης Ξενόπουλος

Tο πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, υπέγραψε σήμερα με τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Ξενόπουλος, όπως σας είχε ενημερώσει το Football-Academies.gr, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν και επίσημα τη συμφωνία με τον νεαρό τερματοφύλακα.

Συνοδεία του πατέρα του και με την παρουσία του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο νεαρός υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο για δύο χρόνια, με την ομάδα που αγωνίζεται από εννιά ετών και μάλιστα δηλώθηκε ως τρίτος τερματοφύλακας στη λίστα για τα παιχνίδια με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, μετά τους Στιλ και Κοτσόλη.

Ο 18χρονος πορτιέρο μετά την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο, που του πρόσφερε η πράσινη ΠΑΕ, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως επαγγελματίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Ξενόπουλο για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου διετούς διάρκειας.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας εντάχθηκε το 2007 στον Παναθηναϊκό και τα προηγούμενα εννέα χρόνια πέρασε από όλες τις ηλικιακές βαθμίδες της ακαδημίας του συλλόγου μας.

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα η ομάδα που αγωνίζομαι από πολύ μικρή ηλικία να μου προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, να υπογράφω στον Παναθηναϊκό σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θα συνεχίσω τη δουλειά και την προσπάθεια ώστε να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της», είπε ο Βασίλης Ξενόπουλος λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Σχόλια