Ξεκίνησε το τουρνουά της ΑΕΚ «Στέλιος Σκευοφύλαξ», στα Σπάτα

Εντυπωσιακά ξεκίνησε την Παρασκευή 17 Ιουνίου το τουρνουά του δικτύου ακαδημιών της Α.Ε.Κ στις αθλητικές εγκαταστάσεις Σπάτων.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά λαμβάνουν μέρος ομάδες από όλη την Ελλάδα οι οποίες συνεργάζονται με το Δίκτυο Ακαδημιών της Α.Ε.Κ καθώς και επιλεγμένες ακαδημίες από τον νομό Αττικής και την Κύπρο.

Το τουρνουά φέρει την ονομασία του αείμνηστου άσου της ΑΕΚ Στέλιου Σκευοφύλακα, ο οποίος αγωνίστηκε στους κιτρινόμαυρους την περίοδο 1961-72 και έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιουνίου του 2009, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Την 1η ημέρα του τουρνουά διεξήχθησαν αγώνες μεταξύ ομάδων από την Αθήνα. Προπονητές και scout των αγωνιστικών τμημάτων της ΑΕΚ, ήταν παρόντες και παρακολούθησαν τους αγώνες των νεαρών αθλητών. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με διάθεση και ζήλο και εντυπωσίασαν προπονητές και γονείς με τις επιδόσεις τους!

Η Διεύθυνση της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την συμπεριφορά όλων των συμμετεχουσών ομάδων, τόσο από την αγωνιστική εικόνα τους, όσο και από τη συνεργασία που έδειξαν στην εύρυθμη λειτουργία των αγώνων.

Πηγή: aek-live.gr

Σχόλια