Ξεκίνησε το πρωτάθλημα των μικτών ομάδων – Όλα τα αποτελέσματα

Ξεκίνησε σήμερα το πρωτάθλημα των Μικτών Ομάδων Νέων και Παίδων των Ενώσεων και 88 συνολικά Μικτές Ομάδες σε όλη τη χώρα ρίχτηκαν στη μάχη των αγώνων της 1ης αγωνιστικής. Η επόμενη αγωνιστική (2η), είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (12/12).

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δύο νεαροί ποδοσφαιριστές αναδείχθηκαν πρώτοι σκόρερ με 3 τέρματα, στην κατηγορία Παίδων, στη σημερινή αγωνιστική. Πρόκειται για τον ΠΙΤΣΙΑΒΑ ΖΗΝΩΝΑ (γεννηθείς το 2000) της Μικτής Κοζάνης ο οποίος πέτυχε χατ τρικ  στην νίκη με 4-1 της ομάδας του, επί της Μικτής Ημαθίας. Ο έτερος είναι ο ΛΑΚΚΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ της Μικτής Αιτωλοακαρνανίας στην επικράτηση με 6-1 της ομάδας του, επί της Μικτής Κεφαλονιάς -Ιθάκης.

Πολλά τέρματα σημειώθηκαν (11 συνολικά) στον αγώνα ΜΙΚΤΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ – ΜΙΚΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ καθώς και στον αγώνα ΜΙΚΤΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ – ΜΙΚΤΗ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ (7 συνολικά)

Δείτε όλα τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα enosiako.gr για να δείτε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ – ΣΚΟΡΕΡ – ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (κάντε κλικ πάνω στον αγώνα), ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ και ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ.

Σχόλια