Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Κ19 της ΑΕΚ – Το ρόστερ

Έναρξη προετοιμασίας σήμερα στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την ομάδα Κ19 που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα Super League K19 της σεζόν 2020-21.  Δείτε το ρόστερ της Κ19 και πότε ξεκινούν τα υπόλοιπα τμήματα.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό που πραγματοποιήθηκε από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Αγαθόνικο Γιαννάκη, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας Κ19 της Ενωσης.

Ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Καλοπήτας και οι συνεργάτες του Μιχάλης Παυλής, Γιώργος Κιούπης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Γιώργος Κουδούνης (γυμναστής) συνάντησαν τους ποδοσφαιριστές για πρώτη φορά μετά τη διακοπή της δραστηριότητας της Ακαδημίας.

Παρόν στα Σπάτα ήταν σύσσωμο το προπονητικό και επιστημονικό επιτελείο, με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Κώστα Τσάνα που καλωσόρισε τα στελέχη και τους αθλητές και τους μίλησε για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά η Ακαδημία. Τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Β’ Αντιπρόεδρος της κ. Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές καλή σεζόν και καλή αγωνιστική πορεία, ενώ αναφέρθηκε στις αρχές και στις αξίες που εκπροσωπεί η ΑΕΚ.

Οι 28 ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν ήταν οι Αγγελόπουλος, Αρβανίτης, Βλαχίδης, Γεωργέας, Γιαννακού, Γκέκα, Θεοχάρης, Κανελλόπουλος, Κάτσικας, Κορομηλάς, Κοσίδης, Κυριτσάς, Κώτσιος, Λιωνής, Λουκάς, Μαντζουρανάκης, Μεταξάς, Μιχόπουλος, Μιτάι, Μπέσης, Παντελαίος, Πάπα, Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Τσαρούχας, Τσιαχματιώτης, Τσιόκρης, Χριστόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις θα διεξάγονται με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, για το οποίο έχουν ενημερωθεί αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές.

Η προετοιμασία της ομάδας Κ17 θα αρχίσει στις 3 Αυγούστου, της Κ15 στις 10 Αυγούστου, της Κ13 στις 17 Αυγούστου και της Κ11 στις 24 Αυγούστου.

Σχόλια