Ξεκίνησαν οι ομάδες Κ13 και Κ14 του Ολυμπιακού

Ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα οι προπονήσεις των τμημάτων Κ14 και Κ13 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού με όρεξη για ουσιαστική δουλειά.

Προπονητές των ομάδων θα είναι ο Τάσος Πάντος (Κ14) και ο Χρήστος Σκαλτσάς (Κ13).

Νέοι και παλιοί ποδοσφαιριστές έδωσαν ραντεβού στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη και αφού τους καλωσόρισαν οι προπονητές τους και το επιτελείο της Ακαδημίας, ξεκίνησαν αμέσως δουλειά.

Προπονητής στην Κ14 θα είναι ο Τάσος Πάντος και στην Κ13 ο Χρήστος Σκαλτσάς, ο οποίος πρόσφατα εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο Τάσος Πάντος μιλώντας στην “πρώτη” της Κ14 σημείωσε: “Είμαστε σε μια χρονιά όπου τα παιδιά θα πρέπει να προετοιμαστούν για την μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Super League K14. Έχουμε να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιώσουμε όλα τα παιδιά. Είμαστε τυχεροί που στον Ολυμπιακό υπάρχουν ιδανικές συνθήκες δουλειάς και για τα παιδιά αλλά και για εμάς τους προπονητές. Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει και συνεχίζει να επενδύει πολλά στην Ακαδημία του και κάθε χρόνο αλλάζουμε επίπεδο. Οι απαιτήσεις είναι πολλές αλλά είναι πρόκληση να δουλεύεις πάντα σε υψηλό επίπεδο”.

 

Σχόλια