Ξεκίνημα με φιλοδοξία και όρεξη για την Κ17 του ΟΦΗ

Την πρώτη της συγκέντρωση έκανε τη Δευτέρα (23/7) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η ομάδα Κ17 του ΟΦΗ, η οποία θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Ο προπονητής Αντώνης Αποστολάκης και οι συνεργάτες του (Καργιωτάκης-Χατζιμηνάς), ξεκίνησαν την δουλειά, με στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, αλλά κυρίως την ανάδειξη παικτών που θα μπορέσουν να φορέσουν την φανέλα της πρώτης ομάδας.

Ο Αντώνης Αποστολάκης, δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον ΟΦΗ στον οποίο και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Στόχος μας να βγάλουμε παιδιά για την πρώτη ομάδα και να αποκτήσει ξανά ο ΟΦΗ στις ακαδημίες του την αίγλη που είχε παλαιότερα. Είμαστε τυχεροί γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία του Νίκου Παπαδόπουλου, αλλά και του Μανόλη Πατεμτζή, αλλά και η δική μας. Να βγάλουμε παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας, για τα επόμενα χρόνια».

Ο Αντώνης Αποστολάκης ξεκίνησε με ένα δυναμικό 35 περίπου ποδοσφαιριστών, που έχουν επιλεγεί, οι οποίοι θα περάσουν από την τελική αξιολόγηση μέσα από την προετοιμασία, για να αποφασίσει ποια και πόσα παιδιά τελικά θα στελεχώσουν την ομάδα της Κ17 του ΟΦΗ.

Σχόλια