Ξεκινά το 7ο Πρωτάθλημα Σχολών Ολυμπιακού Αττικής

Tο Σάββατο 14 Οκτωβρίου ξεκινά και πάλι το Πρωτάθλημα που έγινε θεσμός στις Σχολές του Ολυμπιακού.

Το «7ο Πρωτάθλημα Σχολών Ολυμπιακού Αττικής» επιστρέφει και κάθε Σάββατο όλες οι σχολές του Ολυμπιακού θα δίνουν αγώνες για να βελτιώσουν τους ποδοσφαιριστές τους, για να έρθουν ακόμη πιο κοντά αλλά και για να διεκδικήσουν μια θέση στην Τελική Φάση που θα διεξαχθεί στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη. 

Φέτος θα συμμετάσχουν και στις 4 ηλικιακές κατηγορίες (2005-06, 2007-08, 2009-10, 2011-12) οι σχολές του Ολυμπιακού από τον Άλιμο, το Αιγάλεω, την Ηλιούπολη, τα Μέγαρα, το Μενίδι, το Πέραμα, την Πετρούπολη, το Ρέντη, τη Σαλαμίνα και τον Ταύρο.

Στο «Πρωτάθλημα Σχολών» ξεχωρίζουν πολλοί παίκτες οι οποίοι έρχονται για δοκιμαστικό στην ερυθρόλευκη ακαδημία ενώ και φέτος στο πρόγραμμα υπάρχουν αγωνιστικές που θα διεξαχθούν σε μια εγκατάσταση με την παρουσία ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Μετά από το επιτυχημένο «Πρωτάθλημα Σχολών» από φέτος η Διεύθυνση Σχολών Ολυμπιακού αποφάσισε να βάλει στην «ατζέντα» και μια νέα διοργάνωση, το «Κύπελλο Σχολών». Το «1ο Κύπελλο Σχολών Ολυμπιακού» θα διεξαχθεί την αγωνιστική περίοδο 2017-18 και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στη Βούλα.

Το Κύπελλο θα διεξαχθεί σε 2 φάσεις και στις ηλικίες Κ8 (2009-10) και Κ10 (2007-08). Στην α’ φάση όλοι αγωνίζονται με όλους και στη β’ οι ομάδες χωρίζονται σε ομίλους.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι Σχολές: Αλίμου, Γλυφάδας, Πεντέλης, Λαγονησίου, Βούλας, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια, Γλυκών Νερών, Ένωσης Ρέντη, Αιγάλεω, Πετρούπολης, Σαλαμίνας, Ταύρου, Ελευσίνας, Βάρης.

Η Τελική Φάση του «1ου Κυπέλλου Σχολών» θα «φιλοξενηθεί» στο Ρέντη την περίοδο του Πάσχα.

 

Σχόλια