Ξεκαθάρισμα στο ρόστερ των «πρασίνων»

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού χτες στο Κορωπί, υπήρχε ένα γκρουπ παικτών που δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, αλλά προπονήθηκαν ξεχωριστά στο γυμναστήριο.

Η ομάδα έχει προχωρήσει σε ξεκαθάρισμα, καθώς ο αριθμός των παικτών του ρόστερ έφτανε στα 36-37 άτομα, έναν αριθμός που ο Δώνης δεν μπορούσε να διαχειριστεί.

Έτσι λοιπόν, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, 10 παίκτες ειδοποιήθηκαν ότι δεν υπολογίζονται από τον Δώνη και δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα δοκιμάζονταν στο τριφύλλι τρεις παίκτες. Από αυτούς, ανακοινώθηκε στο Χατζάρα και στον Κέζο ότι δε θα υπογράψουν συμβόλαιο, ενώ στο Ρεγκάκο του έγινε η πρόταση να υπογράψει αλλά να παραχωρηθεί ως δανεικός. Ο Ρεγκάκος που έιχε προσπαθήσει πολύ όλο το διάστημα που δοκιμαζόταν δεν δέχτηκε την πρόταση και προτίμησε να αποφασίσει ο ίδιος για την πορεία του.

Παράλληλα, σύμφωνα με την «ΠΡΑΣΙΝΗ» επτά παίκτες, οι έξι εκ των οποίων προέρχονται από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, ειδοποιήθηκαν πως θα παραχωρηθούν ως δανεικοί. Πρόκειται για τους Πίσπα, Σιφναίο, Οικονομόπουλο, Δημήτρουλα, Βαλμά, Μίγγο και Αγγελόπουλο.

Μέσα στο διάστημα που ακολουθεί όλοι θα βρουν ομάδα, και η πρόοδος τους θα παρακολουθείται από ανθρώπους του Παναθηναïκού.

Σχόλια