Αποστόλης Χατζηστάμου: Από τον Ατρόμητο στον Ηρακλή Ψαχνών, με επαγγελματικό συμβόλαιο!

Ακόμη μια μεταγραφή πραγματοποίησε η διοίκηση της ομάδας του “Ημίθεου”.

Ο 18χρονος Αποστόλης Χατζηστάμου, ο οποίος δοκιμαζόταν το τελευταίο διάστημα από τον Ηρακλή Ψαχνών υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Εύβοιας.

Ο Χατζηστάμου είναι γεννημένος στο Βασιλικό Ευβοίας στις 10/01/1996 και ξεκίνησε στις ακαδημίες του Λήλα Βασιλικού. Από την αρχή φάνηκε το ταλέντο του και η αγάπη του για την στρογγυλή θεά έχοντας αρκετές συμμετοχές σε παιδικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ αλλά και με την μεγάλη ομάδα του Λήλαντα.

Δεν άργησε όμως το όνομα του να ακούγεται και να συζητιέται στα ποδοσφαιρικά στέκια. Το καλοκαίρι του 2012 άφησε το λαμπαδηδρόμο για να φορέσει στο στήθος το αστέρι του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Στον Ατρόμητο αγωνίστηκε αρχικά στην ομάδα Κ17 και την επόμενη σεζόν ανέβηκε κατηγορία και αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα Κ20 των Περιστεριωτών, για να έρθει στην συνέχεια η πρόταση από τον Ηρακλή Ψαχνών για την δοκιμή του.

Ο ταλαντούχος επιθετικός έπεισε του ανθρώπους της ομάδας της Εύβοιας για τις ικανότητες του και εκείνοι του πρόσφεραν συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Σχόλια