Δοκιμάστηκε στη Μπάγερν Μονάχου, o 14χρονος Γιάννης Σαρδέλης, από την Καλαμάτα!

Για 5 ημέρες συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα, στις προπονήσεις της U-15 της Μπάγερν Μονάχου, ο ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής Γιάννης Σαρδέλης. Τον 14χρονο προώθησε στην ακαδημία της ομάδας του Μονάχου για δοκιμή,  η εταιρία μάνατζερ, DONY Managment AG, στα πλαίσια της επίσημης συνεργασίας που έχει αναπτύξει με την Μπάγερν.

Ο Σαρδέλης είναι γεννηθείς το 2000 και ανήκει στην Ακαδημία ΑΠΟΚ ΠΑΤΙΣΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Ο πιτσιρικάς αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού, ενώ αποτελεί βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Πελοποννήσου.

Ο Γιάννης άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στους προπονητές της Βαυαρικής ομάδας και θα είναι σε στενή παρακολούθηση πλέον, μέχρι να γίνει 16 ετών.

Τον 14χρονο τον συνόδευσαν στο Μόναχο οι ατζέντηδες Ανδρέας Νινιάδης και Αχιλλέας Χαζηνικολάου, όπως και ο προπονητής του στη ακαδημία Νίκος Κακαλέτρης.

Στα πλαίσια της συνεργασίας της DONY Managment AG με την Μπάγερν, τον ερχόμενο Ιούνιο θα μεταβεί στο  Μόναχο για να δοκιμαστεί και άλλος ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα τσεκαριστεί και αυτός από τους τεχνικούς της ακαδημίας του βαυαρικού συλλόγου.

Ο Ανδρέας Νινιάδης και ο Αχιλλέας Χαζηνικολάου, είχαν στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν μια ανέλπιστη συνάντηση με τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής είναι προπονητής στις υποδομές της Ρεάλ Μαδρίτης και είχε μεταβεί στο Μόναχο για ανταλλαγή απόψεων με τους Γερμανούς σε θέματα ακαδημιών. Οι τρεις άντρες συζήτησαν για αρκετές ώρες για διάφορα ποδοσφαιρικά θέματα, αλλά και τις υποδομές του ποδοσφαίρου και τους νεαρούς παίκτες. Μάλιστα ο Ανδρέας Νινιάδης είχε βρεθεί αντίπαλος με τον «Ζιζού» και θυμήθηκαν και τα παλιά… (Στη φωτογραφία ο Ζινεντίν Ζιντάν με τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου).

Σχόλια