Το δύο στα δύο έκανε η ομάδα Νέων Κ20 του Πανιωνίου, αυτή τη φορά εκτός έδρας, νικώντας με ανατροπή, την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης, στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο το πρωί στα Πηγάδια, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.
Η ξανθιώτικη ομάδα προηγήθηκε με τον Σαμπανίδη στο 16ο λεπτό, ωστόσο οι Νεοσμυρνιώτες, με τον Αντωνακόπουλο στο 34′ και τον Οικονομίδη στο 37′ έκαναν την ανατροπή και το 1-2.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως ο Πανιώνιος στις καθυστερήσεις θα έκανε το 1-3 αλλά ο Σταθάκης με την απόκρουση στο πέναλτι του Βουκελάτου δεν το επέτρεψε.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Εμπλιούκ Ιλιάς – Κούλα Χουσεϊν).
ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Χασάνογλου (81′ Καλαϊτζίδης), Παπάζογλου, Βαφειάδης, Σβάρνας, Παπαδόπουλος (55′ Καπτέλι), Μελισσόπουλος, Κώστας, Σαμπανίδης, Ιωσηφίδης, Χατζηχασάνογλου (71′ Τζιβανόπουλος).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Βλάχος, Σταμίρης (60′ Γλυνός), Δαβρής, Σταυρόπουλος, Γκίνη (63′ Αρσενίδης), Βουκελάτος, Παπανικολάου, (86′ Μητσιογιάννης), Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης, Χελάς