Υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ο 18χρονος Μάκης Βουκελάτος

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανιώνιο υπέγραψε την Πέμπτη (28/07) ο Μάκης Βουκελάτος.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, ξεχώρισε την περσινή σεζόν με τις εμφανίσεις του στην Κ20 του Ιστορικού, συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Πανιωνίου και με την απόδοση του «κέρδισε» τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του.

Έτσι, κλήθηκε από την κυανέρυθρη ΠΑΕ να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο είναι τριετούς διάρκειας.

Με αυτό το συμβόλαιο ο ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δικαιώνεται για τις εξαιρετικές χρονιές που έχει πραγματοποιήσει στα τμήματα υποδομής του Ιστορικού.

Ο 98άρης Μάκης Βουκελάτος μίλησε στα panionianea.gr για τα συναισθήματα του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα επαγγελματίας σε μια τόση ιστορική και μεγάλη ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Είμαι επίσης χαρούμενος γιατί κατάφερα να πραγματοποιήσω ένα από το πιο μεγάλα μου όνειρα. Αυτό όμως δεν θα το κατάφερνα χωρίς την βοήθεια κάποιων ανθρώπων, όπως είναι η οικογένεια μου και η οικογένεια του Πανιωνίου. 

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τους δυο ανθρώπους που με έφερναν στον Πανιώνιο και με πίστεψαν, όταν κάνεις άλλος δεν με πίστευε και αναφέρομαι στον κ. Κουζινό και στον κ. Παυλόπουλο, που από την αρχή έως και αυτή την ώρα με στηρίζουν και είναι δίπλα μου.

Μετά θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κοροπούλη, ο οποίος μου στάθηκε και αυτός με την σειρά του παρά πολύ και με βοήθησε να ωριμάσω . Επίσης ευχαριστώ τους δύο γυμναστές μου (Τσέλιγκα, Πιέρο) που με βοήθησαν να πάω σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο στο οποίο χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να είμαι τώρα.

Τέλος θέλω να ευχαριστώ τον τωρινό προπονητή μου κ. Ουζουνίδη, διότι μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω μια προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και να αποδείξω εάν μπορώ να σταθώ σε αυτό το επίπεδο. Είμαι στον Πανιώνιο τρία χρόνια, μακριά από την οικογένεια μου και όμως ο Πανιώνιος με έκανε να τον νιώσω οικογένεια…».

Πηγή: Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης – panionianea.gr

Σχόλια