Βλέπει Κατράνη για αριστερό μπακ ο Παναθηναϊκός

Οι “Πράσινοι” ευελπιστούν να κλείσουν σύντομα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Εμάνουελ Ινσούα, ωστόσο σε περίπτωση που οι συζητήσεις “ναυαγήσουν” τότε θα ενεργοποιήσουν άμεσα τη περίπτωση του Έλληνα αμυντικού της Σεντ Εττιέν, Αλέξανδρου Κατράνη.

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Εμάνουελ Ινσούα συνεχίζονται, με τον Αργεντινό αμυντικό να μην αποδέχεται για την ώρα την οικονομική πρόταση των «Πράσινων» περιμένοντας κάτι καλύτερο για να πει το «ναι» υπογράφοντας νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο.

Ο έμπειρος αριστεροπόδαρος αμυντικός εμφανίζεται μέχρι στιγμής δύσκολος στις διαπραγματεύσεις ζητώντας το κάτι παραπάνω από το «Τριφύλλι», το οποίο ωστόσο με τη σειρά του αντιστέκεται μένοντας στην αρχική του θέση.

Ο Ινσούα αμείβεται με κάτι περισσότερο από 280.000 ευρώ ετησίως, ωστόσο θα ήθελε να μείνει στην Αθήνα αυξάνοντας τις αποδοχές του. Οι «Πράσινοι» δεν μένουν όμως μονάχα στη περίπτωση του Αργεντινού αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.

Μία από αυτές είναι και ο αμυντικός της Σεντ Εττιέν, Αλέξανδρος Κατράνης, με τον νεαρό αριστερό μπακ να αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στον Ατρόμητο με την μορφή δανεισμού.

Ο 21χρονος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την απόδοσή του, κερδίζοντας μάλιστα τη μεταγραφή του στη γαλλική Σεντ Εττιέν το καλοκαίρι του 2017 μετά από μια εξαιρετική πρώτη σεζόν στο Περιστέρι με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Οι Γάλλοι το καλοκαίρι παραχώρησαν ως δανεικό τον παίκτη στην ομάδα που τον ανέδειξε, με τον νεαρό να αγωνίζεται βασικός και να εντυπωσιάζει και πάλι με τις εμφανίσεις του υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον σύλλογο.

Σχόλια