Βήματα μπροστά οι Ακαδημίες του ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΟΙ Γιορτινές δράσεις του συλλόγου!

Νέος άνεμος αναδημιουργίας και αισιοδοξίας πνέει εδώ και αρκετό διάστημα στα Μελίσσια, με πρώτη προτεραιότητα την πολύ ποιοτική λειτουργία των ακαδημιών του ΑΟ Μελισσίων, αλλά και τις πρωτοπόρες κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις, που φέρνουν πιο κοντά όλα τα μέλη του συλλόγου.

Το όλο θετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις ακαδημίες, έχει πρωτεργάτη τον  πρόεδρο του συλλόγου Κωνσταντίνο Ρούτσο, καθώς και όλο το Τεχνικό Επιτελείο της Ακαδημίας.

Το σύνθημα του συλλόγου στις υποδομές «Μάθε το ποδόσφαιρο …διασκεδάζοντας!», έχει αγγίξει από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή του σωματείου.

Έχει έτσι δημιουργηθεί ένα οικογενειακό κλίμα, που ξεκινά από τις ακαδημίες και το οποίο με πυρήνα τα παιδιά, τους γονείς τους, τους προπονητές και τους παράγοντες του ΑΟ Μελισσίων, αντανακλάται και με κοινωνικές δράσεις, στην ευρύτερη περιοχή.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του συλλόγου και τις προγραμματισμένες του δράσεις:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις γιορτές των Χριστουγέννων και το Νέο Έτος με κοινωνικές δράσεις αλλά και με εκδηλώσεις που θα φέρουν ακόμη πιο κοντά τα μέλη του συλλόγου μας.

Καλούμε λοιπόν όλους τους γονείς να βοηθήσουν την προσπάθειά μας συγκεντρώνοντας τρόφιμα για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Τα τρόφιμα θα παραδίδονται στα γραφεία  του ΑΟΜ μέχρι και την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου. Θα δοθούν στο Εθελοντικό Κλιμάκιο Δήμου Πεντέλης «ΕΣΤΙΑ» και τα είδη πρώτης ανάγκης  που μπορούν να προσφερθούν είναι: Ζυμαρικά, Ρύζι, Αλεύρι, Γάλα, Ζάχαρη, Σάλτσα  Ντομάτα.

Ενημερώνουμε επίσης τους γονείς ότι η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή θα γίνει τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 στα γραφεία του συλλόγου μας. Η γιορτή είναι αφιερωμένη στα παιδιά των Ακαδημιών και η Διοίκηση του ΑΟΜ έχει φροντίσει να μοιράσει πολλά δώρα.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα  είναι έτοιμο και το ημερολόγιο του συλλόγου μας, με την ομαδική φωτογραφία του κάθε τμήματος καθώς και ατομική φωτογραφία των αθλητών μας.

Στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της ΕΠΣΑ που θα γίνει από 20 έως 23-12-2014 στην Αθήνα  θα συμμετέχουμε με έξι (6) ηλικιακές ομάδες της Ακαδημίας.

Σε  εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης με επικεφαλή τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ρούτσο και του Τεχνικού Επιτελείου  της Ακαδημίας με τους γονείς όλων των παιδιών της Ακαδημίας.  Έγινε απολογισμός  για τους πρώτους  μήνες  λειτουργίας   της Ακαδημίας καθώς και ενημέρωση από τον Τεχνικό Διευθυντή Δημήτρη Παπασπύρου και τους προπονητές του κάθε τμήματος  για την πρόοδο των παιδιών.  Επίσης έγινε  παρουσίαση από τον Κο  Άρη Σαρακινό προπονητή  U17 της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ  θέμα  τον σημαντικό ρόλο που παίζουν οι γονείς στα παιδιά και την Ακαδημία.

Στους  γονείς των παιδιών μίλησε για το ίδιο θέμα  ο Υπεύθυνος τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ  Απόστολος Αποστόλου ο οποίος  έχει συμβουλευτικό ρόλο από φέτος σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της Ακαδημίας του Α.Ο. Μελισσίων.

Η συμμετοχή όλων των παιδιών ανεξάρτητα με τις αγωνιστικές τους ικανότητες στους αγώνες που συμμετέχει η Ακαδημία έχει δυναμώσει  την αυτοπεποίθηση τους παίρνοντας κάθε Σαββατοκύριακο την ΧΑΡΑ του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

Γεγονός που συμβαδίζει με το σύνθημα της Ακαδημίας  μας

«Μάθε το ποδόσφαιρο………διασκεδάζοντας!!!!!!»

Σχόλια