Τα VIDEOS της έντασης του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Την τιμωρία του Βασίλη Σπανούλη θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός δια της νομικής οδού. Οι «πράσινοι» θεωρούν πως η χειρονομία που έκανε ο αρχηγός του Ολυμπιακού τίναξε το παιχνίδι στον αέρα και προκάλεσε την εξέδρα, που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα, κάτι που τόνισε στις δηλώσεις του και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Η ΚΑΕ κατηγορεί τον Λαρισαίο άσο ως ηθικό αυτουργό των επεισοδίων κι αυτή θα είναι και η θέση της όταν κληθεί σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή. Από κει και πέρα και η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε μήνυση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για φραστική επίθεση στον Βασίλη Σπανούλη.

Aς ξετυλίξουμε το κουβάρι με τα βίντεο που είδαν τη δημοσιότητα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

VIDEO: Η κίνηση Σπανούλη και η ένταση

Δείτε σε VIDEO την χειρονομία του Βασίλη Σπανούλη, που προκάλεσε την ένταση στο ΟΑΚΑ, λίγο πριν το τέλος του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

{youtube width=”615″ height=”400″}WkD2p6PazCE{/youtube}

 

VIDEO: Δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σύμφωνα με τις οποίες ο Δημήτρης Σπανούλης προκάλεσε την εξέδρα, που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα.

{youtube width=”615″ height=”400″}LrpaQfBemBo{/youtube}

 

VIDEO: Επίθεση με βαριές εκφράσεις στον Σπανούλη

Βίντεο – σοκ από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ δημοσιεύει η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανείπωτες ύβρεις για τον Βασίλη Σπανούλη και την οικογένειά του, ελάχιστα λεπτά μετά τη διακοπή του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

{youtube width=”615″ height=”400″}ObYbGNKhA5c{/youtube}

 

VIDEO: Η απάντηση Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν αναμφίβολα το πρόσωπο του αγώνα του ΟΑΚΑ καθώς πέρα από την αγωνιστική του παρουσία, συγκέντρωσε τα… πυρά από τον κόσμο, ειδικά μετά από τον πανηγυρισμό του, που προκάλεσε και την διακοπή του αγώνα. Δείτε τι δήλωσε.

{youtube width=”615″ height=”400″}vj0N-zWEn1s{/youtube}

 

Μήνυση Ολυμπιακού σε Γιαννακόπουλο

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ανέφερε ότι θα γίνει μήνυση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την επίθεση στον Βασίλη Σπανούλη. Μετέπειτα, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, βρέθηκαν στην ΓΑΔΑ για να καταθέσουν μήνυση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σχόλια