Μην τα παρατάς ποτέ… [VIDEO]

Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα υπολογίζουμε. Εμείς, όμως, καθορίζουμε την τελική στιγμή.

Για ένα πιο ευοίωνο μέλλον για ένα «αύριο» με χαμόγελα, απαιτείται, διαρκής αγώνας. Απαιτείται πάλη καθημερινή, κοινωνική ευαισθησία και συνεχής επαγρύπνηση. Και φυσικά «να μην τα παρατάμε ποτέ». Διότι, αυτός που δεν τα παρατάει, αυτός είναι που συνεχίζει ότι άρχισε. Αυτός είναι στο τέλος νικητής, όσα εμπόδια, όσες κακουχίες, όσες δυσκολίες κι αν συναντήσει.

Το βίντεο που επιλέξαμε μαρτυρά το παραπάνω. Καταδεικνύει τη δύναμη του ανθρώπου, όταν δεν το βάζει κάτω, σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής του.

Δείτε τη συγκινητική ιστορία του Ντέρεκ Ρέντμοντ. Του Βρετανού αθλητή που στην κούρσα των 400 μέτρων, στους ολυμπιακούς αγώνες της Βαρκελώνης και έπειτα από 8 χειρουργικές επεμβάσεις, έκανε αυτό για το οποίο είχε ορκιστεί. Να τερματίσει.

Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα υπολογίζουμε. Εμείς, όμως, καθορίζουμε την τελική στιγμή.

{youtube width=”615″ height=”400″}kZlXWp6vFdE{/youtube}

Πολλοί από τους αποτυχημένους είναι άνθρωποι που δεν κατάλαβαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία, λίγο προτού τα παρατήσουν. (Τόμας Έντισον, 1847-1934, Αμερικανός Εφευρέτης)

Οι νικητές ποτέ δεν τα παρατούν κι αυτοί που τα παρατούν ποτέ δεν νικούν. (Vince Lombardi, 1913-1970, Αμερικανός προπονητής ράγκμπυ)

Σχόλια