Πρωταθλήτριες οι ομάδες της Ακαδημίας της Μπαρτσελόνα – Πρωταθλητής και ο Βιλανόβα τζούνιορ… [VIDEO]

Πρωταθλητής με την ομάδα Cadete A, γεννηθέντες το 1997, της Μπαρτσελόνα, αναδείχτηκε Αντριά Βιλανόβα, ο γιος του προπονητή της Μπάρτσα, Τίτο Βιλανόβα, και ο τεχνικός των «Μπλαουγκράνα» δεν έχασε την ευκαιρία να δει τον γιο του πρωταθλητή.

Έτσι μετά το τέλος της προπόνησης της πρώτης ομάδας, πήγε στον αγώνα των μικρών, οι οποίοι κέρδισαν 3-1 την Ζιρόνα και πήραν τον τίτλο.

Oι έφηβοι των Καταλανών είχαν απολογισμό στο πρωτάθλημα 24 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις τρεις ήττες, με 92 γκολ ενεργητικό και μόλις 15 παθητικό.

Γεμάτος χαρά o Τίτο Βιλανόβα, καμάρωσε τον πρωταθλητή γιο του…

Ωστόσο οι επιτυχίες των τμημάτων της Ακαδημίας της Μπάρτσα δεν έχουν σταματημό. Οι ομάδες Alevi A, γεννηθέντες το 2001 (πάνω αριστερά), Alevi B, επίσης γεννηθέντες το 2001  (πάνω δεξιά), Alevi C, γεννηθέντες το 2002  (κάτω), και Alevi D, γεννηθέντες το 2003  αναδείχθηκαν αυτή την εβδομάδα πρωταθλήτριες Ισπανίας!

VIDEO

Δείτε το βίντεο με τα πέντε καλύτερα γκολ του Σαββατοκύριακου 11 και 12 Μαΐου της ακαδημίας των Καταλανών. Javi Espinosa, Dani Morera, Dani Olmo, Roger Vegas και Carmona είναι οι sk;orer των πέντε καλύτερων γκολ που επέλεξε και παρουσίασε το Barça TV. Απολαύστε τα…

{youtube width=”615″ height=”400″}hEFGJrWppjY#!{/youtube}

Σχόλια