Από τη Λήμνο, στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ για δοκιμαστικά! [VIDEO]

Δύο παιδιά από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Φιλοκτήτη Κοντιά Λήμνου, ετοιμάζονται την επόμενη Τρίτη να πάνε στη Θεσσαλονίκη για δοκιμαστικά στον ΠΑΟΚ.

Είναι ο Παναγιώτης Πολυμερής 12 ετών, ο οποίος είχε μεταβεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη να δοκιμαστεί το Μάρτιο και τώρα πηγαίνει για την τελική δοκιμασία.

Αυτή τη φορά μαζί του είναι και η Κυριακή Μάρκου 14 ετών, η οποία πηγαίνει για πρώτη φορά στην αντίστοιχη γυναικεία ακαδημία του ΠΑΟΚ για δοκιμαστικό.

Πρόκειται για δύο πολύ ταλαντούχα παιδιά, που δουλεύουν πολύ στην προπόνηση. Αυτό που τους διακρίνει είναι η ευγένεια, η συνέπεια και η πειθαρχία στις προπονήσεις.

Την προσπάθεια στηρίζει το Δ.Σ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ καθώς και οι έφοροι των τμημάτων της Ακαδημίας κύριοι Νίκος Τσιακος και Μπάμπης Παλαμιδάς, ενώ πρέπει να αναφέρουμε την εθελοντική και πολύ σημαντική προσφορά του κ. Θοδωρή Λυγδά.

Την προσπάθεια στηρίζει και ο κ. Άγγελος Κελάρης, υπεύθυνος της ακαδημίας του lemnos fc και προπονητής της Κυριακής στη γυναικεία ομάδα που φτιάχνεται στη Λήμνο. Επίσης ο κ. Κώστας Τσελεπής που ήταν προπονητής των παιδιών στο τουρνουά της Ξάνθης, στο οποίο συμμετείχαν τα στήριξε και τους έμαθε πολλά, αλλά και από τη διοργάνωση, καθώς και ο κ. Χρήστος Παλαιολογούδια βοήθησε να έρθουν σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του ΑΡΗ για να πάει και εκεί για δοκιμασίες η Κυριακή.

Σε όποια θετική εξέλιξη υπάρξει οι γονείς είναι διατεθειμένοι να στείλουν τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη να συνεχίσουν εκεί το όνειρό τους.

Από το Φιλοκτήτη και τους προπονητές των παιδιών κ. Μαρία Μπουλέτου και κ. Μάκη Καλλιάνη,  εύχονται ότι καλύτερο, στους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Οι δύο προπονητές μας ανέφεραν ότι  τα παιδιά μόνο κερδισμένα μπορούν να βγουν από αυτή τη διαδικασία όποιο και αν είναι το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης μας είπαν «ευχαριστούμε τα παιδιά για τις χάρες που μας δίνουν και μας κάνουν και μας καλύτερους, αλλά ένα ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών που τα μεγάλωσαν και τα μεγαλώνουν με αρχές και αξίες. Καλή επιτυχία!», ενώ πρόσθεσαν «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για τα παιδιά».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από τις ατομικές προπονήσεις ποδοσφαίρου του Παναγιώτη και της Κυριακής | Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ε. Φιλοκτήτης Κοντιά Λήμνου

{youtube}hsKggm8jvoo{/youtube}

https://m.youtube.com/watch?v=hsKggm8jvoo

Πηγή: limnosnea.gr

Σχόλια