Ο Victor Valdes προπονείται με την Manchester United

Ο Victor Valdes προπονείται με την Manchester United καθώς ολοκληρώνει την αποκατάσταση από τον σοβαρό τραυματισμό του

Ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του την τελευταία του σεζόν με την Barcelona, είναι πλέον ελεύθερος και ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του. Αν και έχει φτάσει κοντά σε πολλές ομάδες τελικά αποφάσισε να προπονηθεί με την United. Όπως είναι γνωστό στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με το αφεντικό των κόκκινων διαβόλων Louis van Gaal κατά τη θητεία του στο Camp Nou.

Η  Manchester United δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της: “Ο manager της Manchester United Louis van Gaal έδωσε την δυνατότητα στον 32χρονο πρώην τερματοφύλακα της  Barcelona Victor Valdes να ολοκληρώσει την αποκατάσταση του από τον σοβαρό τραυματισμό και να δουλέψει για την επιστροφή του στα γήπεδα με την ομάδα.

“Ο ελεύθερος Valdes, θα βρίσκεται κάτω από της οδηγίες του ιατρικού επιτελείου της United πριν προπονηθεί με την πρώτη ομάδα και αφού έχει ανακτήσει το απαιτούμενο επίπεδο φυσικής κατάστασης.”

Ο Van Gaal αυτή τη στιγμή έχει τους  David De Gea , Anders Lindegaard και Ben Amos για τη θέση του τερματοφύλακα στην πρώτη ομάδα.

Δήλωσε αινιγματικά: ” Η Manchester United έχει πάντα τα μάτια της ανοιχτά.

“Το έχω κάνει αυτό ήδη με πολλούς παίχτες. Έχω σχέσεις με πολλούς ποδοσφαιριστές, έχω δώσει την δυνατότητα να κάνουν το ίδιο ο Ronald de Boer, ο Edgar Davids και ο Robin van Persie όταν το χρειάστηκαν άρα και ο Valdes είναι ένας από αυτούς.

“Πάντα το έκανα αυτό όχι μόνο με μεγάλους παίχτες αλλά ακόμα και με παίχτες που δεν τους έχετε ακούσει ποτέ.”

Φυσικά ο Valdes περιμένει με ανυπομονησία να ξαναφορέσει τα γάντια του και να αγωνιστεί στα γήπεδα.

Εδώ φωτογραφίζεται με τα αγαπημένα του γάντια Sells όπου μπορεί ο οποιοσδήποτε στην Ελλάδα να προμηθευτεί αποκλειστικά και στις καλύτερες τιμές της αγοράς από www.goalkeeperstar.com

 


Σχόλια