«Μια ανάσα» από τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ ο Νίκος Βέργος!

Στην Ρεάλ δείχνουν πως πιστεύουν τον 96άρη ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Νίκο Βέργο και έτσι θα δώσουν στον παίκτη την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την μεγάλη του επιθυμία, δηλαδή την παραμονή του στο Ισπανικό ποδόσφαιρο

Μία ανάσα από την μεταπήδησή του στην Ισπανία και την Ρεάλ Καστίγια, δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Νίκος Βέργος, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ισπανία.

Παρόλο που στην θητεία του πέρσι στην Έλτσε, ο ταλαντούχος Έλληνας φορ, δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, εντούτοις βρέθηκε στα μεταγραφικά ραντάρ της Ρεάλ. Οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» κινήθηκαν αθόρυβα και πλέον είναι μία ανάσα από την απόκτησή του. 

Αυτή θα γίνει μέσω δανεισμού, αρχικά και σε περίπτωση που θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Μαδριλένων, στο τέλος της σεζόν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Μάλιστα, αυτό που απομένει, είναι η τυπική επικύρωση της συμφωνίας, αφού οι δύο ομάδες και ο παίκτης τα έχουν βρει σε όλα. 

Στην Ρεάλ δείχνουν πως τον πιστεύουν και έτσι θα δώσουν στον παίκτη την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την μεγάλη του επιθυμία, δηλαδή την παραμονή του στο Ισπανικό ποδόσφαιρο. Και μάλιστα, σε μία ομάδα που μπορεί να του ανοίξει πόρτες, σε περίπτωση που δικαιώσει τις προσδοκίες.

 

Σχόλια