Βενγκέρ: Ο Μαυροπάνος μπορεί να δοθεί δανεικός σε γερμανική ομάδα

Ο Αρσέν Βενγκέρ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τον αγώνα Κυπέλλου με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, υποστηρίζοντας πως είναι πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός σε γερμανική ομάδα.

H Άρσεναλ τίθεται αντιμέτωπη με τη Νότιγχαμ Φόρεστ τη Δευτέρα (07/01) στο πλαίσιο του Κυπέλλου Αγγλίας, με τον Αρσέν Βενγκέρ να παραχωρεί συνέντευξη Τύπου και να αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου.

Ο Αλσατός τεχνικός επανέλαβε πως ο Έλληνας αμυντικός θα παραχωρηθεί δανεικός προκειμένου να κερδίσει εμπειρίες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η ομάδα που θα δοθεί να προέρχεται απ’ το γερμανικό πρωτάθλημα.

“Το πλάνο είναι να δοθεί δανεικός. Μπορεί να είναι ένας γερμανικός σύλλογος. Προτιμώ να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο και να κερδίσει εμπειρίες. Είναι 20 ετών και δεν είναι έτοιμος να παίξει σε εμάς”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει η Βέρντερ Βρέμης, στην οποία και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα καταλήξει με εξάμηνο δανεισμό.

Σχόλια