Στα “ερυθρόλευκα” και ο 16χρονος Κεφαλιανός του Ανταγόρα Κώ!

Α.Βείζι – Μ.Κεφαλιανός – Γ.Αμανατίδης

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι από την Τρίτη (13/5), ο Μανώλης Κεφαλιανός. Ο γεννηθείς του 1998 αριστερός μπακ, θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τη φανέλα των ερυρολεύκων, έπειτα από τις θετικές εντυπώσεις που άφησε με τις εμφανίσεις του, αλλά και τα δοκιμαστικά τα οποία πέρασε με επιτυχία το προηγούμενο διάστημα.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε και τυπικά σήμερα το μεσημέρι, με τον ποδοσφαιριστή να κάνει την πρώτη του γνωριμία στο Ρέντη, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο του, Άγγελο Βεΐζι, αλλά και τον εκπρόσωπο της προηγούμενης -πλέον- ομάδας του (Ανταγόρας Κώ), Γιάννη Μανούσογλου.

Ο Κεφαλιανός απ’ την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στην ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού ξεκινώντας μάλιστα την προετοιμασία τον Ιούλιο.

Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας τόσο ο Γιάννης Μανούσογλου, όσο και ο Μανώλης Κεφαλιανός έκαναν δηλώσεις στο football-academies.gr:

Γιάννης Μανούσογλου: “Είναι σημαντικό μέσα σε διάστημα 2 ετών, ένα δεύτερο παιδί από την Κώ, να ενταχθεί πλέον σε μία ακαδημία όπως του Ολυμπιακού, η οποία θα του παρέχει τα κατάλληλα εφόδια, για το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Ευχαριστούμε πολύ τον Ολυμπιακό για την συνεργασία του, αλλά και τον εκπρόσωπο του Μανώλη, Άγγελο Βεΐζι, για την πολύτιμη συμβολή του, στην ολοκλήρωση της μεταγραφής”.

Μανώλης Κεφαλιανός: “Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι θα φοράω την φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα. Με παρακολούθησαν μέσα απ’ τα παιχνίδια μου με την μικτή Δωδεκανήσου, με κάλεσαν να δοκιμαστώ και δείχνουν να πιστεύουν σε μένα. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να τα καταφέρω και να δικαιώσω όλους όσους πίστεψαν σε μένα”.

Γιάννης Βαλμάς για το football-academies.gr

Σχόλια