Στον Ολυμπιακό ο 16χρονος Γιάννης Βάρκας, από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταγραφή του 16χρονου ποδοσφαιριστή Γιάννη Βάρκα από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας, στον Ολυμπιακό Πειραιώς, όπου θα αγωνίζεται στην ομάδα Κ17 των ερυθρολεύκων.

Ο 98άρης ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Εύβοιας, και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επιθετική γραμμής. Συμμετείχε στο τελευταίο τουρνουά της Εθνικής Κ16 στην Μολδαβία και είχε εξαιρετική επίδοση.

Ο 16χρονος ήταν «το μήλον της έριδος» για μεγάλο διάστημα από ακαδημίες μεγάλων ΠΑΕ και είχε αρκετές προτάσεις, ωστόσο ο μικρός και οι οικείοι του, επέλεξαν τον Ολυμπιακό, που του πρόσφερε τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Ο Βάρκας θα μετακομίσει στις 27 Ιουλίου στο Ρέντη, θα μείνει στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας των Πειραιωτών και την επόμενη ημέρα (28/7), θα ενσωματωθεί στην ομάδα Κ17, στην έναρξη της προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Χαλκίδας:

«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Βάρκα του Αθανασίου (γεννημένος 1998) στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Κ17).

Παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού Χαλκίδος κ. Θανάση Στρατή, και του προπονητή μας Βασίλη Ιωαννίδη υπογράφηκε στα γραφεία του ΟΣΦΠ στο Ρέντη η μεταγραφή του διεθνή με την εθνική παίδων παίκτη μας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα μετακομίσει στις 27-7 πλέον στο Ρέντη, όπου και θα μείνει στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του ΟΣΦΠ.

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ του εύχεται καλή σταδιοδρομία και να ξέρει ότι θα είμαστε πάντα δίπλα του».

Σχόλια