Η Βανέσα Αναστασοπούλου στο Φοίνικα Αγίας Σοφίας

Ο Αθλητικός Όμιλος Φοίνικας Αγίας Σοφίας ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την προπονήτρια Βανέσα Αναστασοπούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Αθλητικός Όμιλος Φοίνικας Αγίας Σοφίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας του με την προπονήτρια ποδοσφαίρου κ. Αναστασοπούλου Βανέσα στα τμήματα της Ακαδημίας Γυναικείου Ποδοσφαίρου!

Η κ. Αναστασοπούλου θα ηγείται των τμημάτων της Ακαδημίας & θα πλαισιώνεται με αρκετούς βοηθούς προπονητών έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος όλων μας που δεν είναι άλλος από το να μεταδώσουμε στα παιδιά μας τις βασικές τεχνικές , τους κανονισμούς και όλα τα θεωρητικά στοιχεία του αθλήματος κι αυτό θα το καταφέρουμε μόνο αν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους, που κατανοούν τη φιλοσοφίας μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Όμιλος μας λίγο πριν γιορτάσει τα 50 χρόνια από την ίδρυση του , γιόρτασε τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος των Γυναικών & έτσι το Γυναικείο τμήμα μας τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018 θα αγωνίζεται στη Β΄Εθνική Κατηγορία Ε.Π.Ο.

Η κ. Αναστασοπούλου είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο, κάτοχος του Διπλώματος UEFA Β ενώ έχει ολοκληρώσει τη Ά φάση προκειμένου να αποκτήσει και το UEFA A . Να σημειωθεί πως με τη κατάκτηση και του UEFA A θα είναι μία από τις 3 Γυναίκες στην Ελλάδα που θα το έχουν αποκτήσει.

Εμείς από τη πλευρά μας ευχόμαστε να κατακτήσει τους στόχους της τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

Βανέσα καλή επιτυχία στο έργο σου με τις καλύτερες ευχές όλων μας!»

 

 

Σχόλια