Ο Βαγγέλης Χοσάδας και στις Ακαδημίες του ΑΕΡΑ

Ο Βαγγέλης Χοσάδας θα έχει διπλό ρόλο στον ΑΕΡΑ από εδώ και στο εξής.

Εκτός από το ότι θα είναι ο προπονητής της α’ ομάδας, θα είναι και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου, με έδρα αυτή την φορά το Δημοτικό Στάδιο Αφάντου, ενώ προαναγγέλθηκε και η συνεργασία με τις Ακαδημίες της Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΕΡΑ αναφέρει:

“Η Διοίκηση του ΑΕΡΑ ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την επέκταση της συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Χοσάδα και στο επίπεδο δημιουργίας ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Η Διοίκηση δεσμεύεται να στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις το νέο εγχείρημα για το καλό του αθλήματος και της νεολαίας μας.

Είμαστε σίγουροι ότι η προσωπικότητα , το ήθος και η ποδοσφαιρική εμπειρία και η επιτυχημένη διαδρομή στα γήπεδα του Βαγγελη Χοσάδα αποτελούν την εγγύηση για μια πετυχημένη και μακρόπνοη συνεργασία..

Οι Ακαδημίες από φέτος θα στεγασθούν στο Δημοτικό Στάδιο Αφάντου σε συνεργασία με τις Ακαδημίες της Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Παιδιά γεννηθέντα από το έτος 1999 έως το 2009 μπορούν να εγγραφούν.
Οι εγγραφές αρχίζουν από τις 18 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν καθημερινά από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα να προσέρχονται στα γραφεία της Ακαδημίας στο γήπεδο Αφάντου.

Για τις εγγραφές μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με τον Βαγγελη Χοσάδα στο τηλ. 6932 209862

Είμαστε αισιόδοξοι και καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες κι όλους όσους αγαπούν το άθλημα απ όλο το νησί να στηρίξει αυτή την μεγάλη προσπάθεια . όλοι μαζί για την νεολαία και για το ποδόσφαιρο που όλοι αγαπάμε.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ”

 

Σχόλια